Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1547  
Παλιά 26-06-18, 13:19
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-01-2006
Περιοχή: ολούθε
Μηνύματα: 2.315
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από valhalla Εμφάνιση μηνυμάτων
Σφίγγουν οι ζέστες...
Δεν είναι θέμα μόνο "ζέστης", ίσως οι κλιματικές συνθήκες επιδεινώνουν μια κατάσταση, σε περιπτώσεις που άνθρωποι πρέπει να παίρνουν χαπάκι κάθε μέρα, λόγω ζέστης, το φάρμακο και η δραστική ουσία αλλοιώνεται, δεν βοηθάει όσο πρέπει ενώ οι παρενέργειες γίνονται πιο επώδυνες.

Εδώ όμως δεν έχουμε τέτοιο θέμα.

Πως να συνενοηθείς με κάποιον που δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να καταλάβει ότι οι επιστήμη δεν επεμβαίνει αυθαίρετα στα αποτελέσματα των ερευνών. Δεν τείθεται θέμα ξέρω δεν ξέρω να μετράω, δεν μετράμε προβατάκια στο λιβάδι.

Ερευνά ας πούμε την ηλικία του Σύμπαντος, με την τάδε μέθοδο, φτάνει σε αυτό το συμπέρασμα, τόσα δις μας έδειξε το τάδε πείραμα, ένας άλλος ερευνητής είτε χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο είτε βελτιώνει μια προηγούμενη, φτάνει σε άλλο συμπέρασμα. Τόσο η μεθοδος η έρευνα όσο και τα αποτελέσματα δημοσιεύονται και είναι στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Εμείς οι ταπεινοί μπορούμε να τα βρούμε είτε σε ντοκιμαντερ είτε σε βιβλία εκλαικευμένης επιστήμης ή να πάμε σε κανένα σεμινάριο.

Τώρα, για κάποιο λόγο, κάποιον δογματισμένο και εχθρό της έρευνας επιστήμης και προφανώς οπαδό δεισιδαιμονιών, τον ενοχλεί που οι τίμιοι επιστήμονες δημοσιεύουν τα διαφορετικά αποτελέσματα των ερευνών τους, αλλά την ίδια ώρα σπεύδει να πιστέψει ότι η ηλικία του Σύμπαντος είναι 7000 χρόνια επειδή γράφτηκε σε ένα ιερό βιβλίο.

Αυτά τα ολίγα.


Υγ
Επίσης, τα φάρμακα πρέπει να τα λαμβάνουν οι πάσχοντες και στην σωστή ώρα, κάθε 12 ώρες ας πούμε, ότι λέει ο γιατρός στη συνταγή.
Απάντηση με παράθεση