Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1588  
Παλιά 01-07-18, 13:29
Vassilis_1 Ο χρήστης Vassilis_1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 12-04-2013
Μηνύματα: 686
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vassilis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων

Κάνεις τραγικό λάθος.

Η χρήση των πειραμάτων που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα πάνω θέματα της κοσμογονίας, Δεν είναι επιστημονική μέθοδος.

Προς επιβεβαίωση ας παρακολουθήσουμε πως αποφαίνεται η Επιστήμη δια της μεθόδου της “Επαγωγική λογική”:

Παράθεση:
Επαγωγή ή επαγωγικός λογισμός, και συχνά επαγωγική λογική, είναι η κίνηση από το επιμέρους προς το γενικό, από το παρατηρημένο στο μη παρατηρούμενο, από το γνωστό στο άγνωστο, μία γενίκευση από την εμπειρία.
Δηλαδή βγάζουμε συμπέρασμα από κάποιες εικασίες ή υποθέσεις ή παρατηρήσεις ενός γεγονότος, που όμως δεν είναι κατοχυρωμένο.
Αλλά ας δούμε την επιστημονική μέθοδο αναλυτικά, συνδυάζοντάς την με τα πειράματα που γίνονται, για την εξιχνίαση των θεμάτων της κοσμογονίας.

Η ανάλυση γίνεται με έγχρωμα γράμματα.

“Επαγωγή ή επαγωγικός λογισμός, και συχνά επαγωγική λογική, είναι η κίνηση από το επιμέρους προς το γενικό, από το παρατηρημένο (= η δημιουργία της ζωής και γενικά του κόσμου, που παρουσιάζεται μπροστά μας) στο μη παρατηρούμενο (= πριν πόσο χρόνο, και με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε και συνεχίστηκε η ζωή και γενικά ο κόσμος. Θέματα μη παρατηρούμενα), από το γνωστό στο άγνωστο, μία γενίκευση από την εμπειρία. Δηλαδή βγάζουμε συμπέρασμα από κάποιες εικασίες ή υποθέσεις ή παρατηρήσεις (= διαφόρων πειραμάτων) ενός γεγονότος, που όμως δεν είναι κατοχυρωμένο. (= Άρα από κάποιες εικασίες ή υποθέσεις ή παρατηρήσεις = διαφόρων πειραμάτων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ το συμπέρασμα που βγάζουμε για το πριν πόσο χρόνο, και με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε και συνεχίστηκε η ζωή και γενικά ο κόσμος).”

Σαφέστατη λοιπόν η Επιστήμη. Δια της μεθόδου της “Επαγωγική λογική”, έχει απορρίψει τη χρησιμοποίηση των πειραμάτων, που σκοπό έχουν την εξιχνίαση των θεμάτων (= Πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν, πώς δημιουργήθηκε η ζωή, πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν, πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε η ζωή), που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση, στα οποία κατά την δημιουργία τους απουσιάζει παντελώς η άμεση παρατήρηση = μη παρατηρούμενα θέματα.

Και επαληθεύεται πλήρως από τη ζωντανή πραγματικότητα η Επιστήμη, διότι βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια,
ότι το αποσχισθέν από αυτήν τμήμα, δηλαδή την «επιστήμη»,
η οποία αγνόησε την επιστημονική μέθοδο (ουσιαστικά αγνόησε την Επιστήμη, άλλωστε για αυτόν τον λόγο αποσχίσθηκε απ’ αυτήν), καθώς κατέφυγε στη διεξαγωγή των πειραμάτων, δεν κατόρθωσε να έχει ούτε μισή αποδειγμένη θέση έναντι ΟΛΩΝ των θεμάτων της κοσμογονίας.

Η Επιστήμη δια της μεθόδου της "Επαγωγική λογική" αποφάνθηκε κατηγορηματικά: Δεν είναι κατοχυρωμένο = άχρηστο = αντιεπιστημονικό, το οποιοδήποτε συμπέρασμα, βάσει διαφόρων εικασιών, ή υποθέσεων, ή πειραμάτων, που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα θέματα της κοσμογονίας = πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή, θέματα στα οποία κατά τη δημιουργία τους απουσιάζει παντελώς η άμεση παρατήρηση = μη παρατηρούμενα θέματα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων
η χρήση πειραμάτων που σκοπό έχουν και τα λοιπά που λέτε, είναι δικά σας ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ συμπεράσματα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vassilis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ιδού η της Επιστήμης μέθοδος “Επαγωγική λογική” έχει παρατεθεί, καθώς και τα συμπεράσματα.

Δικαιολόγησε σε παρακαλώ με επιχειρήματα, το γιατί τα συμπεράσματα αυτά είναι αυθαίρετα.
Είδε κανείς την Litsa να αναπτύξει κάποια επιχειρηματολογία ώστε να αποδείξει ότι τα πάνω συμπεράσματα είναι αυθαίρετα; Βεβαίως όχι.

Άλλωστε η Επιστήμη είναι σαφέστατη:

Δεν είναι κατοχυρωμένο = άχρηστο = αντιεπιστημονικό, το οποιοδήποτε συμπέρασμα, βάσει διαφόρων εικασιών, ή υποθέσεων, ή πειραμάτων, που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα θέματα της κοσμογονίας = πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή, θέματα στα οποία κατά τη δημιουργία τους απουσιάζει παντελώς η άμεση παρατήρηση = μη παρατηρούμενα θέματα.

Κατάλαβε λοιπόν η Litsa ότι τα πειράματα που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα πάνω θέματα της κοσμογονίας, για την Επιστήμη είναι άκυρα.

Συμπερασματικά:

Για το ότι ακριβώς το αποκεκομμένο
από την Επιστήμη τμήμα http://www.metafysiko.gr/forum/showp...postcount=1558
= η «επιστήμη», καταφεύγει στη χρήση των άκυρων πειραμάτων, όχι μόνο χρονολογικές ασυναρτησίες εκφράζει, αλλά ασυναρτησίες εκφράζει για ΟΛΑ τα θέματα της κοσμογονίας,
όπως βλέπουμε εδώ http://www.metafysiko.gr/forum/showp...postcount=1544
και εδώ http://www.metafysiko.gr/forum/showp...postcount=1545

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων

ξέρουν να χρονολογούν
Οι πάνω αναφορές απέδειξαν ότι οι «επιστήμονες» δεν ξέρουν να χρονολογούν (και όχι μόνο). Αιτία; Η καταφυγή τους στη χρήση των αντιεπιστημονικών πειραμάτων.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων

η επιστήμη είναι το καλύτερο που διαθέτουμε
Βεβαίως η Επιστήμη είναι το καλύτερο που διαθέτουμε.
Άλλωστε η Επιστήμη είναι αυτή που εξήγαγε αποδεικτικό συμπέρασμα σχετικά με το θέμα της κοσμογονίας,
το οποίο αποτυπώνεται εδώ http://www.metafysiko.gr/forum/showp...postcount=1551
και εδώ http://www.metafysiko.gr/forum/showp...postcount=1552
Απάντηση με παράθεση