Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #61  
Παλιά 14-05-19, 14:02
Vassilis_1 Ο χρήστης Vassilis_1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 12-04-2013
Μηνύματα: 686
Προεπιλογή

Παράθεση:
Litsa:

"Είμαι ο Δίας", αυτή η πρόταση δεν υποπέπτει σε καμία αντίφαση άρα είμαι ο Δίας.
Ως φαίνεται, δεν θέλεις να αποδεχθείς απλές επιστημονικές έννοιες.
Και δεν είναι περίεργο αυτό.
Το ίδιο κάνει και το «πανεπιστήμιο» που σε κατευθύνει.
Και αυτό, δεν θέλει να αποδεχθεί απλές επιστημονικές έννοιες, με φυσική συνέπεια να αποκοπεί από την Επιστήμη.

Εν πάση περιπτώσει. Αναφέρθηκες στο Δία, ας γραφούν ορισμένα:

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο νομίζεις.

Ως γνωστό, η Επιστήμη καθώς δια της μεθόδου της “Επαγωγική λογική”, έχει απορρίψει τη χρήση των πειραμάτων, που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα θέματα της κοσμογονίας (= πώς και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή, στα οποία κατά την δημιουργία τους απουσιάζει παντελώς η άμεση παρατήρηση = μη παρατηρούμενα θέματα), ξεκαθάρισε, ότι αυτά τα θέματα δεν είναι δυνατόν να εξιχνιασθούν δια της χρήσης των πειραμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι η Επιστήμη αντιμετωπίζει ΜΟΝΟ κοσμογονικές προτάσεις.

Και αυτό έκανε. Αντιμετώπισε τις επικρατέστερες κοσμογονικές προτάσεις, βγάζοντας συμπέρασμα, για το ποια αξιωματική κοσμογονική πρόταση, είναι αποδεδειγμένη.

Καθώς λοιπόν, αναφέρθηκες στο Δία, αυτό σημαίνει ότι παραπέμπεις στην κοσμογονική πρόταση της ελληνικής ειδωλολατρίας.

Ας κοιτάξουμε εδώ.

Παράθεση:
Ο Κόσμος περίμενε τον άνθρωπο. Μα οι μυθοπλάστες δε συμφωνούν στον τρόπο που παρουσιάστηκε στη Γη το γένος των θνητών.
Βλέπουμε εδώ ότι οι μυθοπλάστες δε συμφωνούν στον τρόπο που παρουσιάστηκε στη Γη το γένος των θνητών.
Αυτό σημαίνει ότι χωλαίνει η κοσμογονική αυτή πρόταση, με συνέπεια να αποκλείεται η συμμετοχή της στην επιστημονική μέθοδο Εις άτοπον απαγωγή.

Παράθεση:
Litsa:

Εχει εξηγηθεί και απορριφθεί
Και βέβαια έχει εξηγηθεί και απορριφθεί ως αστεία, κάθε θεωρία που έχει εκφράσει σχετικά με τα θέματα της κοσμογονίας, το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου» = «επιστήμη» η οποία σε κατευθύνει.

Παράθεση:
Litsa:

Εχει εξηγηθεί και απορριφθεί
Προκλήθηκες εδώ να απορρίψεις την ξεκάθαρη θέση της Επιστήμης, ότι η χρήση των πειραμάτων (που σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα θέματα της κοσμογονίας), είναι αντιεπιστημονική μέθοδος, και δεν τα κατάφερες.

Παράθεση:
Litsa:

Εχει εξηγηθεί και απορριφθεί
Στην φαντασία σου μόνο.

Επειδή έχεις την τάση να υποτιμάς την της Επιστήμης μέθοδο Εις άτοπον απαγωγή (στην πραγματικότητα υποτιμάς την Επιστήμη), ας ειπωθούν ορισμένα:

Είναι ξεκάθαρο ότι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ κοσμογονική πρόταση (κοσμογονική πρόταση = θέσεις στα τέσσερα θέματα της κοσμογονίας) είναι δυνατό να υπάρχει. Αυτή που Δεν εμπίπτει σε αντίφαση.

Αυτή Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ κοσμογονική πρόταση, η οποία δεν υπέπεσε σε αντίφαση, αποδείχθηκε ως είναι φυσικό αληθής από την Επιστήμη.

Για να απορριφθεί το πάνω αποδεικτικό συμπέρασμα της Επιστήμης σχετικά με τα τέσσερα θέματα της κοσμογονίας (= πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή), ένας μόνο τρόπος υπάρχει.

Ο τρόπος αυτός είναι ο εξής: Να εμφανίσεις μία άλλη κοσμογονική πρόταση (κοσμογονική πρόταση = θέσεις στα τέσσερα θέματα της κοσμογονίας), η οποία καθώς θα εξετασθεί από την Επιστήμη, δεν θα εμπίπτει σε αντίφαση.

Βεβαίως είμαι υποχρεωμένος να σε προφυλάξω από τον κόπο.

Διότι όσο και να κοπιάσεις, αποκλείεται να εμφανίσεις άλλη κοσμογονική πρόταση, που να μη εμπίπτει σε αντίφαση. Διότι κάθε άλλη κοσμογονική πρόταση, υποχρεωτικά θα είναι αντιφατική με συνέπεια να απορριφθεί από την Επιστήμη.

ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ κοσμογονική πρόταση είναι δυνατό να υπάρχει. Αυτή που όπως είδαμε πιο πάνω απέδειξε αληθή η Επιστήμη
Απάντηση με παράθεση