Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2435  
Παλιά 31-08-19, 11:57
Vassilis_1 Ο χρήστης Vassilis_1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 12-04-2013
Μηνύματα: 686
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων

Πως αποφάνθηκε το μεγάλο ρολόι ότι η ηλικία του Σύμπαντος "από κτισεως κόσμου" είναι 7526 παραμένει αναπάντητο και αναμένουμε τον Vassili1 να μας το πει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vassilis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων

Πρίν να κάνεις την πάνω τοποθέτησή σου Litsa, έχουν προηγηθεί δύο τοποθετήσεις δικές μου, για τις οποίες δεν πήρα απάντηση.

Οφείλεις λοιπόν να απαντήσεις πρώτα εσύ, στις δύο ακόλουθες τοποθετήσεις μου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vassilis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων

“Αν η «επιστήμη» είχε σε απόλυτη εκτίμηση τα είδη χρονομέτρησης που χρησιμοποιούσε, δια των οποίων π.χ. αποφάνθηκε ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 14.8 δις ετών, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ.”

Για να αποδείξεις λοιπόν Litsa, ότι το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου» = η «επιστήμη», η οποία σε κατευθύνει, ξέρει να χρονολογεί, πρέπει να αναπτύξεις κάποια επιχειρηματολογία, ώστε να αποδείξεις ότι δεν έχει βάση η επάνω, η επιστημονικά τεκμηριωμένη τοποθέτηση.
Απάντησε Litsa. Έχει βάση η επάνω, η επιστημονικά τεκμηριωμένη τοποθέτηση. Ναι, ή όχι;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vassilis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων

Κοντολογίς αν θέλεις να πείσεις ότι είναι επιστημονική μέθοδος η χρήση των πειραμάτων όταν σκοπό έχουν να εξιχνιάσουν τα θέματα της κοσμογονίας, πρέπει να εμφανίσεις έστω και μία αποδεδειγμένη θέση της «επιστήμης» σε ένα από τα τέσσερα θέματα της κοσμογονίας = πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή.
Μπορείς; Αν ναι, περιμένω να εμφανίσεις αυτήν τη θέση.
Απάντησε Litsa. Εμφάνισε έστω και μία αποδεδειγμένη θέση, βάσει των πειραμάτων, που έχει πραγματοποιήσει το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου» = η «επιστήμη», σε ένα από τα τέσσερα θέματα της κοσμογονίας = πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων

Είδε κάποιος απάντηση από τον vassilis1
Όλοι είδαν στα παρατιθέμενα τον vassilis1, να σου κάνει τη σωστή πρόταση.

Εσύ βλέπεις το διάλογο ως εξής: Να σου απαντάει μόνο ο άλλος και εσύ να μη απαντάς στον άλλον. Έτσι όμως δεν γίνεται διάλογος.

Μετά την αρνητική στάση σου ώστε να κάνεις διάλογο, όλοι έχουν καταλάβει ότι ισχύουν οι της Επιστήμης αναφορές που εμφανίζονται εδώ και στα άλλα μηνύματά μου.
Απάντηση με παράθεση