Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-06-06, 23:08
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βελλερεφόντης
Είναι η τρίτη φορά που "ξεθάβω" τις "πηγές" κάποιων εδώ.Και οι τρείς αγαπητέ πολύκαρπε αν και απο διαφορετικούς "χώρους" μα με κοινή απέχθεια προς ξέρετε τι, απαντήσατε με την ίδια καραμέλα απάντηση....
Και θές να μας πείς ότι απλώς βρίσκεις άλλες σελίδες με άλλες απαντήσεις για να γίνεται ντόρος?!?!?!
Θες να μας πεις ότι ήταν η πρώτη φορά που τσέκαρες αυτήν την ιστοσελίδα!?!?!!?

ΣΕ παρακαλώ αυτήν την μπουρδολογία αλλού....Σου είπα και πάλι αν θες, όπως υποστηρίζετε στην ιστοσελίδα σας, να μάθεις τί γινότανε στην αρχαία Ελλάδα να διαβάσεις τα Αρχαία κείμενα.

Εμείς δεν ήρθαμε να προσβάλουμε την Εκκλησία σας μην προσβάλεις και εσύ με ψέμματα την ιστορία μας...

Όλα τα παραπάνω ισχύουν στο αν είσαι "σταλμένος"...Αν όχι και απλώς ψάχνεσαι και ενδιαφέρεσαι πραγματικά ακολούθα την συμβουλή που σου δίνουμε αρκετοι εδώ μέσα.Διαβασε τα αρχαία κείμενα.
Φίλε Βελλερεφόντη
σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι σταλμένος από κανέναν . Τό ότι σας παραπέμπω σε αυτή την ιστοσελίδα - δεν είναι δική μου- το κάνω γιατί έχει κάποιες ορθόδοξες θέσεις .Το αν προσβάλετε - οχι εσυ προσωπικα σε όσα έχω διαβάσει μέχρι σήμερα - την Εκκλησία μερικοί εδω ε . ε . μην βάζεις και το χέρι σου στή φωτιά . Τα ψέματα δεν μου αρέσουν όπου και να βρίσκονται , φθάνει να αποδεικνύονται , πολύ περισότερο όταν αφορού την ιστορία ΜΑΣ.
Αλλά , δίχως να αποδέχομαι καμιά κατηγορία , πιστεύεις ότι η ζωή των προγόνων μας ήταν άριστη ; Αυτά τα γεγονότα πιστεύεις ότι όταν τα αρνούμεθα - αν πραγματικά υπήρχαν - βοηθούμε τους προγόνους μας ;
Είναι σαν να σου λέγω εγώ ότι ψέμματα ό Θεός δεν διέταξε τις σφαγές των αλλοφύλων για να δώσει τη γή που υποσχέθηκε στον Αβραάμ και τους απογόνους του .
Την συμβουλή σου την ακολουθώ και πολύ σύντομα θα παραθέσω τα σχετικά κείμενα σε αυτά που μου ζητά η foni αν και δήλωσα ότι δεν είναι δική μου εργασία .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη polykarpos : 12-06-06 στις 23:10
Απάντηση με παράθεση