Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-06, 22:55
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή Έλεος !!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_black_planet
Αγαπητε Πολυκαρπε,τα κειμενα που προερχονται απο το ΟΟΔΕ δεν εχω καμια διαθεση να τα σχολιασω αφενος γιατι η πηγη ειναι εξαιρετικα αναξιοπιστη και γνωστο οτι ασκει προπαγανδα.Επισης εχω ολοκληρωμενη αποψη περι των ηθων στην Αρχαια Ελλαδα διαβαζοντας πηγες και οχι σχολιασμους τριτων και τετοιες κακοηθιες ειναι πολυ ευκολο να καταλαβω το οτι ειναι ψευδεις.Επαναλαμβανω οτι αναφερομαι αποκλειστικα στα θεματα ακολασιας,ανηθικοτητας και παρα φυσην,οσον αφορα την προσωπικη ζωη καποιων σοφων,δεν θεωρω προσβλητικο το θεμα για αυτους τους σοφους αλλα για τους ιδιους τους συκοφαντες,αφου αποκαλυπτουν το ρατσιστικο τους προσωπο.Παρακαλω παντως να μην ξαναπαρατεθουν πηγες απο την εν λογω ιστιοσελιδα.Ειναι πολυ τυχεροι που διατηρουν την ανονυμια τους αλλιως θα τους εκανα μυνηση για να γλιτωσει η νεολαια απο αυτους τους αγυρτες.
Φίλε μου
σου ζήτησα να μου σχολιάσεις κείμενα της Ο . Ο . Δ Ε . ;
Εγώ ζήτησα << Αλλά από ότι βλέπω περισσότερο ασχολείστε με μένα παρά με τα κείμενα που μου ζητήσατε να παραθέσω .>>.
Έτσι νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να σας κατηγορήσω το λιγότερο για παραπληροφόρηση και να Σας παρακαλέσω να αφήσετε αυτό το προσφιλές σας σπόρ.
Για την ιστοσελίδα της Ο .Ο . Δ . Ε . δεν θα την υπερασπιστώ εγώ μπορεί και μόνη της .
Απάντηση με παράθεση