Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Βελλερεφόντης
Φίλε Μιχάλη εγώ προσπαθώ να αντικρούσω τη λάσπη...Δεν γίνεται σύμφωνα με την λογική μου και από ότι έχω διαβάσει επειδή υπήρχαν μερικοί gay σε μια κοινωνία να παρασέρνει αυτό το επίθετο και ολόκληρη την κοινωνία αυτή και για 400-500 χρόνια!!.
Δεν γίνεται επειδή βρέθηκαν μερικοί παπάδες gay να χαρακτηρίσουμε όλο τον κλήρο τιγκιντάγκα!! Αυτό προσπαθώ να δείξω στους υπέρμαχους του Ορθοδοξίας....
|
Θα συμφωνήσω απόλυτα, Βελλερεφόντη μαζί σου. Δεν σημαίνει πως πρέπει να αποδίδουμε μεμονωμένες πρακτικές σε ολόκληρο πληθυσμό, θα ήταν το ίδιο άτοπο σαν να λέγαμε πως ολόκληρη η τότε αυτοκρατορία ήταν διεφθαρμένη. Δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα ομοφυλοφιλικού έρωτα σε κάποιους κύκλους και ούτε αποκλείεται η ύπαρξη σεξουαλικών και όχι μόνο οργίων. Αλλά αυτό δε νομίζω πως μπορεί να χαρακτηρίσει μια ολόκληρη κοινωνία.
Και μην ξεχνάς πως δεν είναι οι υπέρμαχοι της Ορθοδοξίας οι μόνοι που "εμπλέκονται" σε αυτό. Είναι πιθανό ορισμένοι κύκλοι ομοφυλοφίλων να έχουν λάβει μέρος σε αυτό, προσπαθώντας να αποκτήσουν την κοινωνική καταξίωση και αποδοχή που τους έχει στερήσει η κοινωνία, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ελληνική κοινωνία. Πιστεύω πως παρόμοιες αποκαλύψεις στο εξωτερικό δεν θα προκαλούσαν τέτοιες αντιδράσεις, λόγω της ανεκτικότητας των εκεί κοινωνιών.