Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-05, 10:05
xainhs Ο χρήστης xainhs δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

γεια και χαρά και πολλά τα έτοι!είχα την τύχη να γεννηθώ απρίλιο του 83!καταρχήν να σας ενημερώσω ότι δεν νιώθω τίποτα το ξεχωριστό και ούτε νομίζω ότι έχω κάποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικά που θα με έκαναν να νιώθω έτσι!αυτή η επισήμανση για κάποιους που θα αρχίσουν το δούλεμα! θυμάμαι κάποιο ερωτηματολόγιο στο δημοτικό δεν θυμάμαι αν είναι ακριβώς το ίδιο αλλα σίγουρα ήταν παρόμοιο!μηνάμε στην ταξί 5 παιδιά που προφανώς ήμασταν γεννημένοι απρίλιο του 83!επιβεβαιώνω σίγουρα για ένα άτομο μιας και είμαστε ακόμα φίλοι!θυμάται και αυτός το εν λόγο ερωτηματολόγιο!θυμάμαι ότι αφιερώσαμε μια ολόκληρη ώρα και τα υπόλοιπα παιδιά βγήκαν έξω για διάλειμα και μηνάμε στην ταξί 5 μαθητές και η δασκάλα. Την πρώτη σελίδα την συμπληρώσαμε με την βοήθεια της ο καθένας ξεχωριστά!μετά μας έδωσε τα φυλλάδια να τα συμπληρώσουμε μονη μας!αυτό που μου έμεινε ήταν ότι της τελευταίες σελίδες τις συμπλήρωσα χωρίς να διαβάζω τη λένε γιατί ήθελα να πάω να παίξω μπάλα με τα υπόλοιπα παιδιά! δεν έδωσα πολύ σημασία τότε!θυμάμαι όμως την χαρακτηριστική απορία και τον προβληματισμό της δασκάλας για αυτό το ερωτηματολόγιο!σας υπενθυμίζω ότι έχουν περάσει πολλά χρονια από τότε και δεν θυμάμαι αν ήταν το ίδιο ερωτηματολόγιο! είμαι όμως σίγουρος ότι κάτι τέτοιο συμπλήρωσα μιας και ένιωσα πολύ άβολα που έμμηνα στην ταξί μαζί με άλλους 5 συμμαθητές μου όταν όλοι οι άλλοι ήταν έξω και γλίτωναν το μάθημα!