Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-12-06, 21:42
Το avatar του χρήστη excellent
excellent Ο χρήστης excellent δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ρόδος
Προεπιλογή

Μιχάλη, είσαι λάθος. δεν προσέβαλα το επίπεδο ευφυίας σου. Απλώς λέω ότι καλό θα ήταν πρώτα να μελετούσες τη σελήνη γενικώς και μετά να έβγαζες τα συμπεράσματά σου, δικαιολογώντας τα. Μετά, αν ήθελες, να τα έδινες εδώ και να σχολιάζαμε ή και να διορθ'ωναμε αν μπορούσαμε. Με την φράση που είπα και σε ενόχλησε εννούσα ότι είχες λάθος τρόπο σκέψης στο ξεκίνημα αυτού του θέματος. Αλίμονο, σε θεωρώ λογικό άνθρωπο και σίγουρα όχι χαμηλής ευφυίας. Χαμηλής ευφυίας χαρακτήρισα το άτομο αυτό βάσει θεωριών του John Holt ο οποίος έχει κάνει παιδαγωγικές μελέτες.

Ίσως ήταν και λάθος να σου το πω αυτό γιατί μπορεί να το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν. Ίσως να το κάνω και στο μέλλον...
---
Εγώ πάντως πραγματικά θέλω να το μελετήσεις λίγο μόνος σου και να μας πεις τα συμπεράσματά σου δικαιολογώντας τα. Και αυτό γιατί υπάρχει έντονη αμφισβήτηση από εμένα τουλάχιστον. Σε προκαλώ να προσπαθήσεις να με πείσεις για να το ψάξεις και να δεις και μόνο σου τις δυσκολίες και τα λογικά συμπεράσματα που βγαίνουν από τους φυσικούς νόμους. Κοίτα με σαν supervisor, ενώ είσαι φοιτητής για ph.d
---
Το άτομο που είπα χαμηλής ευφυίας δεν το χαρακτήρισα έτσι μόνο από αυτό το γεγονός. Πάντα παίρνει ως δεδομένο την άποψη που πιστεύουν λίγοι και για να πειστεί ότι δεν ισχύει πρέπει να του φέρω του κόσμου τις αποδείξεις... Και μπορεί να μην πιστέψει πάλι...
---
Φιλικά,
Στρατιωτικὸς νόμος. Ἡ χώρα κηρύσσεται εἰς κατάστασιν πολιορκίας. Αναστέλλεται ἡ λειτουργία τοῦ Συντάγματος ἐπὶ 6 μήνας. Ἡ κυκλοφορία πεζῶν καὶ ὀχημάτων ἀπαγορεύεται μετὰ τὴν δύσιν τοῦ ἡλίου εἰς τὰς πόλεις καὶ εἰς τὴν ὕπαιθρον. Οἱ παραβάται θὰ πυροβολούνται ἄνευ προειδοποιήσεως. Ζήτω τὸ Ἔθνος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη excellent : 03-12-06 στις 21:48
Απάντηση με παράθεση