Καλησπερα και καλως ηρθες στην κοινοτητα του μεταφυσικου.
Καταρχην το ποστ σου το εβαλες νομιζω σε λαθος θεματικη ενοτητα.. και κατα δευτερον νομιζω πως υπαρχει ενα τοπικ με αυτο το θεμα καπου κριμενο μεσα στο φορουμ (δεν το βρηκα..), αλλα οπως και να εχει οι υπευθινοι του φορουμ θα σε βοηθησουν με τα σχετικα..
Στο θεμα τωρα, απο συζητησεις που καναμε στο φορουμ, μιας και δεν εχω ευρεια γνωση στο αντικειμενο, να σου πω οτι υπαρχει τροπος, συμφωνα με αυτοπτες μαρτηρες, χονδρικα ειναι καποιος πινακας-χαρτης, με γραμματα και νουμερα καθως και ναι και οχι, στα οποια πανω μεταφερετε ενα αντικειμενο μετα απο μια καποια τελετη (κερια κτλ..) οπου αναλογα με τις ερωτησεις το υποτιθεμενο πνευμα δινει απαντισεις με τη βοηθεια του πινακα.
Ολα αυτα μπορει να ακουγοντε ομορφα κι ωραια, υπαρχει το αλλα ομως. Και ειναι κατι που κανει αυτους που πιστεβουν να τρομοκρατουντε και να αποφευγουν τετιου ειδους "παιχνιδια". Τα πνευματα πολλες φορες μενουν και σου δημιουργουν προβληματα.. ψυχολογικα κυριος.
Εγω προσωπικα θελω να πιστεβω οτι κατι τετιο δεν ισχυει (οτι μπορεις να καλεσεις πνευματα κτλ) και δεν εχω ασχοληθει καν με κατι τετιο. Αλλα οπως και να εχει σοφο ειναι να μην ασχολησε με κατι που θεωρητε επικυνδηνο.
Αλλα σιγουρα καποια μελη που ξερουν περισσοτερα θα σε διαφωτισουν πληρως πολυ συντομα.
φιλικα
Γιωργος.