Γεια σου Sam

..δεν μπορώ να πω οτι τα συμπτώματά σου είναι ολόιδια με τα δικά μου. Αλλωστε δεν μου έχει ξανατύχει(όπως εσένα) και ούτε πνιγόμουν..ή δεν μπορούσα να ανασάνω..ή όνειρα τύπου θάλασσας κ.λ.π.(όπως εσύ) Και ούτε βάρος στο στήθος....Είπες βέβαια κάτι για διατροφη(προσπαθώ να είναι υγειηνη) στρες ..καθόλου...όπως προανεφερα...με προβλημάτισε όμως το κάπνισμα που είπες διοτι αν δεις στο λεξικό ''φουγάρο''= Εύη(secretangel)..δίπλα..

..Λες να έπαιξε ρόλο αυτο στο συναίσθημα που είχα; Να αναφέρω κάπου εδώ, ότι ρώτησα καρδιολόγο για ό,τι ένιωσα και του ανεφερα και την λέξη ''μορα'' και είπε: ''Το έχω ξανα ακούσει άπειρες φορές.Η αίσθηση της ''μόρας'' να ξέρεις οτι ειναι συμπτωμα πολλές φορές καρδιακής ανεπάρκειας...σταματα να λειτουργει η καρδια για ελαχιστα δευτερολεπτα. (για το τσιγαρο βεβαια δεν είπα κουβέντα!!)Απλα βγάζω κάποια συμπερασματα(κουράζεται η καρδια και κάνει διάλειμμα);; ..για τους καπνιστες παντα..οκ; Η απαντηση βέβαια του γιατρού...ορθολογιστική;...Έτσι είναι...ή ''ΜΟΡΑ'' είναι κάτι άλλο;;