Εγω παλι δεν πιστεβω σε κατι τετιο. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθης η περιγραφη της αυρας κτλ, αλλα οσον αφορα την ωριμανση σε μικροτερες ηλικιες δεν νομιζω οτι οι αποψεις αυτες ευσταθουν.
Αυτο που γνωριζω με σιγουρια ειναι οτι σε μικρη ηλικια οι ανθρωποι μαθενουν πολυ πιο ευκολα απο οτι σε μεγαλητερη ηλικια, και αυτο ειναι ετσι απο την αρχη της υπαρξης του ανθρωπου επι της γης.
Εδω στη Σουηδια που διαμενω και σπουδαζω για παραδηγμα, εχω εναν συμφητητη, ο οποιος ειναι 25 χρονων και εχει δικη του εταιρια. Οταν συζητουσα μαζi του για το πως τα καταφερε, μου εκμηστιρευτικε πως ο πατερας του του αγορασε εναν υπολογιστη οταν αυτος ηταν 8 χρονων. Και το μονο που εκανε απο τοτε για 15 χρονια ηταν να βρισκετε μπροστα απο εναν υπολογιστη. Επιασε δουλεια σε μια εταιρια προγραματισμου στα 18 του χρονια ενα καλοκαιρι, σιγα σιγα μαθενοντας εγινε μονιμος και οταν τελικα η εταιρια πτοχευσε τοτε αυτος με δυο αλους καναν μια εταιρια δικια τους χρησημοποιοντας τα ηδη υπαρχοντα contacts.
Τωρα αποφασισε να παρει και πτυχιο στο αντικειμενο της δουλειας του.
Αν ο ιδιος ανθρωπος αποκτουσε τον υπολογιστη στα 20 του δεν νομιζω οτι θα ειχε την ιδια πορεια.
Ενας αλος γνωστος μου, ενας κυριος 60 ετων, επιχειρηματιας πηρε τον πρωτο υπολογιστη του στα 50 του λογο εργασιακων αναγκων. Και αυτος ειναι πολυ ικανος στην διαχειριση του δικου του υπολογιστη.
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω η τεχνολογια προχορα με τρελους ρυθμους, το ιδιο αναγκαζετε να κανει και ο ανθρωπος. Και αν στο ιδιο κλασμα βαλουμε το γεγονος οτι σε μικρες ηλικιες μαθενουμε πολυ πιο ευκολα ακομη και πολυ δυσκολονοητα για πολλους πραγματα, τοτε το καλουπι που βγενει ειναι οτι "τα παιδια που γενηθικαν τα τελευταια 10 χρονια ειναι παιδια indigo".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 15-01-07 στις 14:49
|