Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-02-07, 16:52
Το avatar του χρήστη Solon Aimonas Eautou
Solon Aimonas Eautou Ο χρήστης Solon Aimonas Eautou δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Αρχικά να προσθέσω/ διορθώσω κάποια στοιχεία από το πρόγραμμα της εκδρομής.
Αν και στο πρόγραμμα που προτείνει το ταξιδιωτικό γραφείο προβλέπεται επίσκεψη στο Ντολμά Μπακτσέ και όχι στο Μουσείο της Κωνσταντινούπολης, προτείνω να γίνει αυτή η αλλαγή. Έχοντας επισκεφτεί και τα δύο έχω να πω τα εξής: το Ντολμά Μπακτσέ είναι η αποθέσω της χλιδής δίχως κάτι περισσότερο(κατά την ταπεινή μου άποψη), ενώ το μουσείο της Κωνσταντινούπολης είναι από τα λιγοστά στην Ευρώπη με τόσα πολλά εκθέματα από τόσους διαφορετικούς πολιτισμούς και λαούς. Οπότε, προτείνω την αντικατάσταση του πρώτου με το δεύτερο.
Επιπλέον, πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούμε την Βασιλική Κιστέρνα με τα αινιγματικά κεφάλια Μεδουσών και μία ατμόσφαιρα πραγματικά μυστηριακή και ιδιαίτερη. Άρα, ίσως χρειαστεί κάτι από το αρχικό πρόγραμμα να βγει ώστε να μπει η επίσκεψη σε αυτήν.
Τέλος, το "βράδυ διασκέδασης" στην Κωνσταντινούπολη αν και υπόσχεται πολλά εκ πρώτης όψεως, εντούτοις δεν αποτελεί παρά μία τουριστική παρωδία(κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη). Άρα, εξαιτίας του ότι δεν υπάρχει αρκετός επιπλέον χρόνος για την εκδήλωση της Πυθέας, προτείνω να αντικατασταθεί η εν λόγω βραδιά με αυτή της Πυθέας.

Αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις. Ακούγοντας και τις δικές σας προτιμήσεις θα καταλήξουμε στο τελικό πρόγραμμα, οπότε αν έχετε να προτείνετε κάτι ή να δηλώσετε προτίμηση ή μη για κάτι που ήδη υπάρχει στο πρόγραμμα απλά δηλώστε το.
Και μην ξεχνάτε, ότι κάθε ταξίδι χρειάζεται και στιγμές προσωπικές, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να βγείτε εκτός προγράμματος και να περιηγηθείτε μόνοι σας στην Κωνσταντινούπολη, μιας και δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός από μέρους μας.

Τέλος, να δηλώσω και εγώ συμμετοχή μαζί με τουλάχιστον ακόμα ένα άτομο. Άρα, έως νεοτέρας ενημέρωσης, από την πλευρά μου υπολογίστε 2 άτομα.

Περιμένουμε συμμετοχές και προτάσεις.

Φιλικά,

"Αυτός που το πρόσωπο του δεν αναδίνει φως, δεν θα γίνει ποτέ άστρο.."

Μέλος της Gateway Team
Γενική αρχισυνταξία www.metafysiko.gr και www.explorers.gr
Ιδρυτικό μέλος "Κοινότητας Αναζήτησης Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης"

Προσωπικό site: nkoumartzis.metafysiko.gr
Απάντηση με παράθεση