Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-07, 16:49
Christin Ο χρήστης Christin δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athens,Greece
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από melian
Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και ίσως να εκφράζω και κάποιους άλλους εδώ μέσα. Προσωπικά δεν πιστεύω στην ύπαρξη των παιδιών indigo. Αναγνωρίζω ότι μπορεί να έχεις κάποιες δυνατότητες που να σε κάνουν να αισθάνεσαι διαφορετική από όλους εμάς, τους μη indigo, αλλά γιατί να πρέπει να σου δώσουμε το όνομα indigo; Και συγνώμη κιόλας αλλά απορώ με την ευκολία που παρατήρησα ότι έχεις να θέλεις να κατηγοριοποιήσεις τον εαυτό σου, να του βάλεις μια ταμπέλα. Καταλαβαίνω ότι ίσως να θέλεις με αυτό το τρόπο να δώσεις μια απάντηση στον εαυτό σου αλλά κατά τη γνώμη μου κάνεις λάθος που μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τις καταστάσεις και με βάση το ερωτηματολόγιο όλοι μπορούμε να αρχίσουμε να δηλώνουμε ότι είμαστε indigo.

Τα λέω αυτά εντελώς φιλικά με καμία δόση κριτικής. Απλά είναι κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν. Και ίσως αυτοί να είναι κάποιοι από τους λόγους που δε σε βομβαρδίσαμε με ερωτήσεις.
Δεν πιστεύεις στα indigo, δικαίωμα σου! Ομως δεν δικαιολογώ το γεγονός να μιλάς για εμενα απ τη στιγμη που δεν γνωριζόμαστε!Καλύτερα λοιπον να μην κριτικαρεις, εγω δεν νομιζω να εκανα κατι τετοιο σε εσενα... Και επισης ξέρω καλύτερα απο εσενα ποια είμαι.. Όσο για τις δυνατοτητες που λες πως εχώ, ναι τις εχω, ομως αυτό δεν με κάνει να νιώθω ούτε ξεχωριστή ούτε ανώτερη..Είναι κάτι το φυσιολογικό...Κι εγώ κάπου υστερώ..Κι εσύ μπορείς να κάνεις κάτι το οποίο εγώ να μην μπορώ να κάνω.. Τώρα για το όνομα indigo που λες τι να κάνω, αυτό το όνομα έχουν δώσει σε τέτοια άτομα εγώ δεν μπορώ να το αλλάξω.. Όσο για αυτό που λες πως θέλω να κατηγοριοποιήσω τον εαυτό μου και να του βάλω μια ταμπέλα ισχύει αυτό που είπα πριν, δεν αισθάνομαι ανώτερη, δεν υποβιβάζω κανέναν.. Το άλλο που έιπες οτι θέλω να δώσω απαντήσεις στον εαυτό μου, να ξέρεις πως ερωτήματα δεν έχω..Γνωρίζω.. Και τέλος που είπες οτι με βάση το ερωτηματολόγια όλοι μπορούμε να πούμε πως είμαστε indigo...Προσωπικά, δεν βασίστηκα εκεί...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Darkoverlordoftheabyss
Ναι ίσως να μην ήταν και ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσω την άποψή μου άλλα θέλω να ξέρεις όχι μονό εσύ άλλα και τα άτομα που γράφουν στο φόρουμ ότι με το να καλείς άτομα τα οποία έχουν κάποια ιδιαίτερά χαρακτηριστικά δεν κερδίζεις τίποτα η να λες ότι και εσύ είσαι ένα από αυτά ,πρώτον γιατί κάνεις δεν θα σε πιστέψει για το λόγο ότι μπορεί άπλα να θέλεις να σπάσεις πλάκα με αυτά τα άτομα , τα οποία άτομα αυτά συνήθως πιστεύουν ότι όντως έχουν τέτοια χαρίσματά είναι πολλές φορές ευαίσθητα και δεν θέλουν να πληγώνονται κάτι που σαφώς δεν θέλεις και εσύ φαντάζομαι, άλλα και γιατί είναι πολύ καχύποπτα πχ. αν εγώ για παράδειγμά ήμουν indigo kid δεν θα επικοινώνησα μαζί σου γιατί δεν ξέρω τι σκοπούς έχεις μπορεί να θες να δημιουργήσεις μια δήθεν cult κοινότητά από τέτοια άτομα για εξυπηρετείς έτσι τους σκοπούς σου ,μπορεί λέμε τώρα να είσαι κάποιο ψυχικά διεστραμμένο άτομο το οποίο ψάχνει τέτοια άτομα για να τους κάνει κακό νομίζοντας ότι αυτά τα άτομα είναι απειλή λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Το γεγονός ότι η elise θέλησε να απικοινωνήσει με άτομα της ίδιας σκέψης προσωπικά το θεωρώ πολυ φυσιολογικο, καθώς όπως όλοι βλέπετε δεν υπάρχει κατανόηση απο μη indigo άτομα... Αν ήσουν indigo kid όπως λες θα επικοινωνούσες μαζί της καθώς η τόσοι δυσπιστία των υπολοίπων και η τόση τους καχυποψία δεν θα σε άφηνε να εκφράσεις πράγματα που δεν θα μπορούσες να κρατήσεις μέσα σου..Θα έτρεχες κιόλας μη σου πω βλέποντας πως υπάρχει ένα άτομο που θα σε καταλάβει και θα σε στηρίξει! Όπως είπες τα indigo πληγώνονται εύκολα, νομίζεις πως με όλα αυτά που έχεις γράψει δεν την πλήγωσες καθόλου? Ισα ίσα όλοι θα έπρεπε να σεβαστούμε το γεγονός πως η elise είναι εδώ και μπορεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.
Φιλικά

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilof : 27-02-07 στις 18:41
Απάντηση με παράθεση