Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από melian
Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και ίσως να εκφράζω και κάποιους άλλους εδώ μέσα. Προσωπικά δεν πιστεύω στην ύπαρξη των παιδιών indigo. Αναγνωρίζω ότι μπορεί να έχεις κάποιες δυνατότητες που να σε κάνουν να αισθάνεσαι διαφορετική από όλους εμάς, τους μη indigo, αλλά γιατί να πρέπει να σου δώσουμε το όνομα indigo; Και συγνώμη κιόλας αλλά απορώ με την ευκολία που παρατήρησα ότι έχεις να θέλεις να κατηγοριοποιήσεις τον εαυτό σου, να του βάλεις μια ταμπέλα. Καταλαβαίνω ότι ίσως να θέλεις με αυτό το τρόπο να δώσεις μια απάντηση στον εαυτό σου αλλά κατά τη γνώμη μου κάνεις λάθος που μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τις καταστάσεις και με βάση το ερωτηματολόγιο όλοι μπορούμε να αρχίσουμε να δηλώνουμε ότι είμαστε indigo.
Τα λέω αυτά εντελώς φιλικά με καμία δόση κριτικής. Απλά είναι κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν. Και ίσως αυτοί να είναι κάποιοι από τους λόγους που δε σε βομβαρδίσαμε με ερωτήσεις.
|
Αγαπητή φίλη melian, θα διαφωνήσω στη λογική σου απαντώντας με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως δέν είμαι ένα απο τα άτομα που ονομάζονται "indigo", παρ'όλα αυτά όμως πιστεύω πως υπάρχουν. Πιστεύω ακόμη, πως indigo ονομάστηκε μια, ας το πούμε "ομάδα" ανθρώπων, η οποία έχει κάποιες διαφορετικές ιδιότητες από την πλειοψηφία, όμως δέν σταματάει να είναι και αυτή αρκετά μεγάλη σε αριθμό. Η christin πιθανόν να έχει κάποιες απο αυτές τις διαφορετικές ιδιότητες, τις οποίες αν έλεγε σε κάποιον απο την κοινή πλειοψηφία, θα την αποκαλούσε σίγουρα τρελή, όπως για παράδειγμα η διαίσθηση ή η τηλεπάθεια. Και ίσως και γι'αυτόν τον λόγο να κατέφυγε και στο συγκεκριμένο Forum. Δηλαδή για κατανόηση και συμπόνια. Indigo ονομάστηκαν τα άτομα με αυτές, και όχι μόνο, τις ιδιότητες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η υπερευαισθησία. και πρέπει όλοι ανεξαρτήτως να τη σεβαστούμε,όποια και αν είναι η άποψή μας πάνω σε αυτό το θέμα.