Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-02-07, 12:47
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Christin
Δεν πιστεύεις στα indigo, δικαίωμα σου! Ομως δεν δικαιολογώ το γεγονός να μιλάς για εμενα απ τη στιγμη που δεν γνωριζόμαστε!Καλύτερα λοιπον να μην κριτικαρεις, εγω δεν νομιζω να εκανα κατι τετοιο σε εσενα... Και επισης ξέρω καλύτερα απο εσενα ποια είμαι.. Όσο για τις δυνατοτητες που λες πως εχώ, ναι τις εχω,
Παιδιά, έχουμε πει πολλές φορές πως ο καθένας που δημοσιεύει μια προσωπική άποψη, κρίνεται από τους υπόλοιπους βάση αυτής και είναι δικαίωμα του καθενός να δυσπιστεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε από αυτό και δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θα πρέπει να δεχόμαστε ή να συμφωνούμε με οτιδήποτε ισχυρίζεται ο καθένας εδώ μέσα.
Αν θεωρείς πως είσαι Indigo, είναι δικαίωμά σου, αλλά είναι δικαίωμα όλων μας να αμφισβητούμε και να αναρωτιόμαστε για αυτό το φαινόμενο και επειδή πρέπει όλα αυτά κάποια στιγμή να γίνουν αντικείμενο έρευνας, όπου αυτή και αν οδηγήσει, είναι υποχρέωσή μας να ρωτάμε κάποια πράγματα ένα άτομο που θεωρεί πως ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μήπως και καταφέρουμε να σχηματίσουμε μια όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενική ή πολύπλευρη άποψη.
Στους σκεπτικιστές για αυτό το φαινόμενο ανήκω και εγώ που, όπως και να το κάνουμε, έχω μια εμπειρία από μεταφυσικά φαινόμενα, χωρίς να θεωρώ εαυτόν ειδικό επί του φαινομένου Indigo. Η μικρή μου μελέτη και οι γνώσεις που έχω αποκτήσει από την επιστήμη μου, με κάνουν να θεωρώ πως όλα αυτά τα "συμπτώματα" ερμηνεύονται με βάση την ψυχολογία και, ειλικρινά και χωρίς δόση κριτικής, θεωρώ πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέραν αυτού. Είμαι, όμως, ανοιχτός στο διάλογο και περιμένω την παράθεση απόψεων που ίσως και να μου αποδείξουν πως έχω άδικο. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, ευχαρίστως να παραδεχτώ πως δεν είχα δίκιο.
Απάντηση με παράθεση