Καλησπέρα, είμαι καινούργια εδώ και θέλω να πω τη γνώμη μου μιάς και έχω κάνει τα τέστ και έχει δείξει πως είμαι ένα απο αυτά τα παιδιά...θα ήθελα να πώ πως δεν οφείλεται σε κάτι ψυχολογικό η γενικότερα ψυχολογία... Μπορώ να πώ πως μετά απο το τέστ και αφού διάβασα όλες τις λεπτομέροιες για τα παιδιά indigo μου λύθηκαν πολλές απορίες που είχα στη ζωή μου και δεν ήξερα η δεν καταλάβενα γιατί συμβεναν σε μένα και όχι στους άλλους...Ένα απλό παράδηγμα είναι τα όνειρα λένε πως αυτά τα΄παιδιά δεν μαντεύουν το μέλλον αλλά ξέρουν το μέλλον γιατι λοιπόν εγώ αφου είμαι σαν όλατα παιδιά έννοιοθα η πολλές φορές έβλεπα τι θα γίνει και πάντα γινόταν ? Λένε επείσεις ότι αυτά τα παιδιά έχουν ζείσει πολλές φορές σε αυτόν τον πλανήτη και είναι τα παιδιά που έχουν επιλέξει να ξαναζήσουν εδώ ακόμα πως ξέρουν πράγματα χωρίς να τα έχουν διδαχτεί γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο επειδή έχουν ξαναζήσει εδώ...Γιατί λοιπόν εγώ απο μικρή ήξερα πολλά ιατρικά και γενικα πολλές αντιδράσεις απο το σώμα κάποιου η την ψυχολογία του η γενικότερα όπως μια φορά που άκουσα ειδήσεις και κάτι έλεγαν για την υγεία του ανθρώπου και γύρησα και είπα "για νέο μας το λένε ? " και γύρησαν όλοι και με κοίταξαν και μου λένε "εσύ που το ξέρεις ?" λέω "μα είναι λογικό" τα ήξερα χωρίς να τα έχω ακούσει πουθενά και γιατί λοιπόν σε μένα να φένονται πολλά πραγματα λογικά και φυσιολογικά και στα παιδιά που είναι "όπως εμένα" να μην τα έχουν καν σκευτεί ? Γιατί λοιπόν εγώ καθώς είμαι ξυπνια και καθώς δεν σκεύτομαι τίποτα να μου πετάγονται εικόνες οι οποίες δεν είναι καν απο αυτήν την ζωή που ζω δεν είναι κάν εικόνες απο αυτό το έτος που ζούμε να μου πετάγονται λες και τις έχω ζήσει και απλά το υποσινιδητό μου, μου τις πετάει έτσι λες και θυμάμαι μια ζωή που δεν έχω ζήσει καν...και για να μην σκευτούν κάποιοι ότι πολλές ταινίες βλέπω πάνω σε αυτό που είπα θα σας πληροφορήσω ότιδε βλέπω τηλεώραση διότι δείχνει μόνο βία πλέον...και να λύσαμε άλλο ένα που λέγετε για τα indigo ότι όταν βλέπουν βία κλείνουν τα μάτια ή γυρνάνε το κεφάλι τους αλλού...Ναι, όλα αυτά ακούγονται τρελά αλλά σας διαβεβαιώ ότι έχω πάει σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους επείδή πριν την ανακάληψη indigo στην ελλάδα γιατι σε άλλες χώρες είδη αντιμετωπίζουν αυτά τα παιδιά με άλλες μεθόδους μιας και δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις μεθόδους που προσαρμόζονται τα άλλα παιδια...πριν απο αυτό λοιπόν νόμιζα πως είχα αρχήσει να τρελαίνομαι με όλα αυτά τα ανεξήγητα που έννιωθα η έβλεπα γι'αυτο κατέφυγα σε ψυχολόγους και τα λοιπά αυτοί δεν είχαν πεί τίποτα άλλο παρά μόνο " απλά είναι διαφορετική δεν έχει τίποτα το ανυσηχητικό.." Ακόμα εάν ο όρος indigo λένε ότι απλά είναι κάτι σχετικά με την ψυχολογία ...
Λέγετε πώς τα παιδία αυτά έχουν πολλά χαρίσματα τα οποία ούτε τα ίδια δεν γνωρίζουν πολλές φορές και γι'αυτό σε άλλες χώρες αυτά τα παιδιά διδάσκονται να ελέγχουν τα χαρισματά τους όταν λέω ελεγχουν εννοώ πως απλά αυτά τα παιδιά περνάνε καταστάσεις που οι υπόλοιποι δεν τις περνάνε ως αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι τους συμβαίνε γι'αυτό λοιπόν διδάσκονται...Λοιπόν λέγετε πως ένα τέτοιο παιδί η μητέρα τoυ είχε καρκίνο μόλις είχε γυρήσει απο τον γιατρό και πήγε να βρεί το παιδί της που ήταν με τον παπού του΄..όταν λοιπόν αυτό το παιδί είδε τη μαμά του έτρεξε και της έπιασε το στήθoς...ο παππούς του βλέποντας αυτό του είπε : "ντροπή κακό "
αλλά η μητέρα του απάντησε : " άστον απλά ξέρει ότι έχω καρκίνο " μετά απο αυτό η μητέρα του όταν ξαναπήγε για εξετάσεις δεν είχε τίποτα ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί .. δεν νομίζω πως και αυτό μπορεί να εξιγηθεί με την ψυχολογία ... αυτά ήθελα να πώ και άλλα πολλά αλλά θα περιοριστώ σε αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiota87 : 01-03-07 στις 16:03
|