Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-03-07, 19:11
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Μπράβο στην κοπέλα, όχι, δηλαδή, αληθινά μπράβο! έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τους τα "χωσε" κανονικά και δεν ήξεραν τι να πουν. Μπράβο και στα 32 μεταπτυχιακά της, μπράβο και στο αγέλαστο πρόσωπό της, ειλικρινά μπράβο, δεν έχω τίποτε άλλο να πω, από ένα τεράστιο μπράβο!! Μια μικρή διόρθωση, μόνο. Οι νεκροί δεν ήταν 19 εκατομμύρια. Από τις δικές μου τις πηγές, που τις ερμηνεύω όπως θέλω, έχω την πληροφόρηση πως οι νεκροί ήταν κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο, αν και άλλοι ιστορικοί τους ανεβάζουν σχεδόν στο μισό πληθυσμό του πλανήτη. Τον τωρινό πληθυσμό, φυσικά, όχι τον τότε που ήταν λιγότερος.

Ρίγη εθνικής συγκίνησης με έπιασαν όταν την άκουγα να μιλάει που, με την αστοριανή διάλεκτο, το κοριτσάκι από την απέναντι όχθη, έβαλε τα γυαλιά σε όλους εμάς τους Έλληνες, που δεν γνωρίζουμε την ιστορία. Ένα μεγάλο μπράβο και στους κάθε είδους μαιντανούς που βγήκαν μετά στην τηλεόραση, από όλες τις αντίθετες πλευρές. Τι κρίμα, μόνο, που η είδηση έσκασε ταυτόχρονα με το διαγωνισμό για τη Eurovision...κανένας σεβασμός, πια...από τη μια η κοπελίτσα έδινε ρεσιτάλ και από την άλλη ο άλλος φώναζε Γεια σου Μαρία....
Yassou Προμηθεα...τελικά έχει χαθεί κάθε είδους σοβαρότητα στις μέρες μας...
Απάντηση με παράθεση