Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-07, 21:19
Το avatar του χρήστη Βασίλης Νομικός
Βασίλης Νομικός Ο χρήστης Βασίλης Νομικός δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ATHENS
Προεπιλογή

Θα επιμεινω στο οτι οταν μιλάμε για φορουμ μετεφυσικου ΔΕΝ μπορουμε να μιλάμε για αποδείξεις. Μιλάμε ισως για προσπάθειες αποδειξεων αλλά και για απόψεις ή προσωπικες εμπειρίες ( πάντα κατα την γνώμη μου βέβαια ). Αρα αγαπητε Γιωργο κρατάμε και οι δυο τις απόψεις μας, γιατι κανείς μας δεν θα πείσει τον άλλο, ουτε βεβαια χρειάζεται. Στο τέλος της προηγούμενης απάντησής μου θα πρόσεξες πως αφηνω ανοιχτό το θεμα της μη υπαρξης Ιντιγκο, αρα δεν υιοθετω αβασάνιστα οτι ακουω, απλα ως άνθρωπος που αποδέχομαι οτι το μη αποδεικτεο (ως τώρα)ισως και να συμαβαινει, οφείλω να συνεχίσω να ψάχνω, οτι δεχομαι να εχει πιθανη αλήθεια, με την δική μου παντα λογική... Και για μενα η υπαρξη Ιντιγκο ( ή όπως αλλιώς θελει κάποιος να τους ονομάσει ) έχει ΠΙΘΑΝΗ αληθεια...
Τωρα καθαρα στο θεμα μας. Η συνεχής επικοινωνία που εχω με τον Καθηγητή Κοροτκοφ στην Αγια Πετρούπολη, εχει τα εξεις νεα. Γινονται επιστημονικές έρευνες και στην Ρωσσία για το θεμα, με την χρήση της Βιοηλεκτρογραφίας.(Οσοι παρακολουθησατε πριν 10 ημερες τις Πυλες του Ανεξηγητου, θα με ειδατε να προσπαθω, στον ελάχιστο χρόνο που ειχα, να εξηγησω την λογική της μεθοδου.) Ξερουμε πως η διαδικασία της τηλεπάθειας, της χρησης του εγκεφάλου για την διαδικασία άμεσης όρασης ( Direct Vision ) χωρις την χρηση των ματιών και γενικά η λειτουργία του εγκεφάλου ειδικά χαρισματικών ατόμων, (οπως πιθανως των Indigo ) χαρακτηρίζεται απο συγκεκριμενες εικόνες του 4ου δακτύλου των χεριών μας, οπως τις καταγράφει η μεθοδος Κιρλιαν. Το πρόβλημα είναι πως τα ατομα αυτα σε νορμάλ κατασταση δεν δίνoυν αυτην την ειδική εικόνα, και μονο όταν βρεθουν σε κατάσταση διέγερσης αυτων των ικανοτήτων τους ( ASC , Altered Stage of Consiousness ) δινουν "ειδικες" εικόνες... Προσπαθουμε και στη Ελλάδα να οργανωσουμε κάποιες αντιστοιχες "καταγραφές"... Θα δείξει...
Το καλοκαιρι αν τα καταφερω θα ειμαι στο Παγκοσμιο συνεδριο της Βιοηλεκτρογραφιας, στην Αγια Πετρουπολη και ελπιζω να εχω κάποια νεα σε επιστημονική βαση...
Αυτα για τωρα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασίλης Νομικός : 12-03-07 στις 21:20
Απάντηση με παράθεση