Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lifo
Φυσικά η μαγεία του necronomicοn είναι αληθινή. Με απλούς ψυχικούς μηχανισμούς ενεργοποιείς τη σφραγίδα. Melhisedek έχείς καλέσει ποτέ πνεύμα του necronomicon; Δηλαδή από τα 50 πνεύματα του Marduk. Όποτε έχω καλέσει δεν υπάρχει κάτι υλοποιημένο το οποίο έρχεται. Αλλά πιάνει. Οι μηχανισμοί δουλεύουν τέλεια. Ωστόσο θα σε παραπέμψω να κοιτάξεις και κάτι άλλο στο ίδιο άρθρο. Αναφέρει για ένα πνεύμα το οποίο μπορεί να σου μιλήσει για προηγούμενες ζωές σου. Και σου συνιστά να έχεις έναν καθρέφτη ώστε όταν υλοποιηθεί η μορφή του να δεις εκεί τί πραγματικά θες να δεις. Και επαναλαμάνω την ερωτησή μου σου 'χει εμφανιστεί ποτέ; Σε παρακαλώ απαντησέ μου διότι θέλω να διαπιστώσω το αν τα πνεύματα μπορούν να εμφανιστούν ή όχι. Ακόμη και να εμφανιστούν πρέπει να γνωρίζουμε πως είναι απλώς εκβάσεις του εαυτού μας. Επαναλαμβάνω πως ακόμη και αν δεν υπάρχει υλοποίηση κάι πετυχαίνει. Πως λειτουργεί σαν ασυνείδητη λειτουργία. Ευχαριστώ 
|
Εφόσον φίλε μου lifo το necronomicon δεν είναι γνήσιο,τα τελετουργικά που προτείνει όμως λειτουργούν.Μια εξήγηση είναι ότι βασίζονται σε εσωτερικές διεργασίες.Μέσα από διάφορες ΄΄κινήσεις΄΄ συμβολικές,λέξεις δύναμης κτ.λ. ενεργοποιούμε τις ΄΄λανθάνουσες δυνάμεις΄΄ μας.Ναι ίσως να βασίζονται σε απλούς ψυχολογικούς μηχανισμούς και στην αυθυποβολή.Αυτό που έρχεται,κατα εμέ,δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια σκεπτομορφή που έχει προφανώς καθιερωθεί στο αστρικό επίπεδο και η ενέργεια που έχει είναι αρκετή,έτσι ώστε να είναι αυτόνομη και ακόμη να μπορεί να διαθέτει και δική της νόηση.Μια ΄΄αστρική μπαταρία΄΄,που αν την εκμεταλλευτείς σωστα θα έχεις αρκετά οφέλη.Δοκίμασα για προστασία των οικονομικών και για καθαρά πειραματικούς τρόπους δοκίμασα άλλες 10 σφραγίδες,σύμφωνα με το τελετουργικό που προτείνει το Mystery,καθώς βασίζεται καθαρά στις δικές μας δυνάμεις και σε κάποιες λέξεις δύναμεις που δε τονίσθηκαν και αυτό με στεναχώρησε κάπως.Κάποιες κατάφερα να τονίσω άλλες πάλι τα έκανα θάλασσα!Έχουν ανθήσει πολλά τυπικά για το necronomicon και αν ψάξεις στα αγγλικά στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετές ιστιοσελίδες για αυτό το θέμα.Το πνεύμα που μου λες το ξέρω,όμως δε το έχω δοκιμάσει καθώς έχει καθρέπτη και επειδή δεν ασπάζομαι τις απόψεις της χαοτικής μαγείας και δοκιμάζω παραδοσιακά πράγματα θα έπρεπε να κατασκευάσω καθρέπτη ή να ψάξω να βρω να τον ενεργοποιήσω κ.τ.λ.Που θέλει χρόνο.Όχι δεν έχει υλοποιηθεί κάτι.Απλώς έχω αισθανθεί ΄΄παράξενα΄΄ καταλαβαίνοντας ότι αυτό που έκανα είχε αποτέλεσμα.Το τελετουργικό που προτείνει το mystery είναι καθαρά για να αξιοποιήσουμε τις δικές μας ψυχικές δυνάμεις.
Υ.Γ.Γιατί θες να υλοποιηθεί το πνεύμα-σκεπτομορφή?Δε σου φτάνει φίλε lifo που έχεις το αποτέλεσμα που θες?Εμένα που φτάνει και μου περισσεύει.Αν η σκεπτομορφή έχει την ικανότητα να έχει δική της νόηση το ξέρεις ότι μπορεί να μπλέξεις?Μπορεί δηλαδή να στοιχιώσει το χώρο και να μη μπορείς να τη διώξεις τόσο εύκολα!!!Επειδή είναι σκεπτομορφή και όχι κάποιο πνεύμα προφανώς τα τελετουργικά αφορισμού κ.τ.λ. να μην έχουν αποτέλεσμα.Για αυτό σε τέτοια θέματα θέλει πολύ προσαοχή και γνώση.Αν δεν ξέρεις και δεν έχεις κάποιο άτομο που γνωρίζει να μην επιχειρήσεις τίποτα.Εμένα πάντως μου αρκεί που έχει αποτέλεσμα.Για το πως μπορεί το πνεύμα να υλοποιηθεί στο καθρέπτη το mystery δεν διευκρινίζει και δε ξέρω το λόγο.Επειδή όμως το necronomicon είναι συνδυασμός από διάφορα γριμμόρια κ.τ.λ. τότε θα χρησιμοποιούσα-δοκίμαζα παρόμοιες τεχνικές.