Παιδιά χωρίς να έχω δει ακόμα τα βίντεο που βάλατε, γιατί πριν λίγο γύρισα από ταξίδι και είπα να δω τι κάνετε. Όμως έχω δει διάφορα βίντεο που μερικά τον δείχνουν ως απατεώνα και άλλα απλά δείχνουν τι κάνει. Τέλος πάντων, δεν ξέρω βρε παιδιά αν ο Γκέλερ είναι απατεώνας και κάνει τρικ και κόλπα, όπως κι αν άλλοι κάνουν το ίδιο για να πλουτίσουν, όμως τόσος κόσμος που κατάφερε να λυγίσει τα κουτάλια, όπου μέσα σε αυτόν τον κόσμο έτυχε να είναι και ο Φίλιππος και η Julliet κι εγώ, πως το εξηγείτε; Και ας αφήσουμε τον υπόλοιπο κόσμο γιατί μπορούμε εύκολα να πούμε ότι είναι στημένοι και πολλά ακόμα για να κάνουν εκπομπές να ανεβάσουν θεαματικότητες κτλ. Αλλά στα ίδια μου τα χεράκια που λύγισε το κουτάλι; Ή πάνω στην τηλεόραση που δεν το άγγιξε κανείς και λύγισε ακόμα πιο πολύ; Τι συνέβη εκεί. Γιατί να έκανα τρικ εγώ για να ξεγελάσω τους φίλους μου, δεν μπορώ, δεν ξέρω, μαύρα μεσάνυχτα από τρικ. Να είχαμε όλη την ίδια φαντασία ότι λύγισαν τα κουτάλια επηρεασμένοι από αυτά που ακούσαμε από την εκπομπή, λίγο δύσκολο, γιατί μετά το λύγισμα τα κρατούσαμε και τα κοιτούσαμε ώρα για να καταλάβουμε ότι έχει συμβεί και πως. Και κάθε φορά που κατάφερνα να λυγίσω ένα κουτάλι ή ένα πιρούνι είτε μόνη μου είτε παρουσία φίλων κτλ, πάντα έπαιρνα ένα άλλο για να το συγκρίνουμε και να δούμε τι διαφορά.