Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-07-07, 14:42
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LuX
Κάπου προς το τέλος υπάρχει μια φωτο με το τίτλο
«Μια απατηλή ευτυχία γεμάτη συμβολισμούς.»
τι εννοείς φίλτατε Μιχάλη ;
Φυσικά δε νομίζω να το έγραψες για τα φυτά που εμφανίζονται στο κάτω αριστερό άκρο της εν λόγω εικόνας ...
Αγαπητέ Lux, όπως μπορείς να δεις ο ίδιος στις φωτογραφίες του άρθρου αλλά και αν δεις τα site που παραθέτω, τα οποία έχουν απομονώσει τμήματα των τοιχογραφιών, τότε μπορείς να καταλάβεις ότι αυτές έχουν κάτι να πουν και σίγουρα δεν αποτελούν τυχαίες εμπνεύσεις. Δυστυχώς, λόγω χώρου κυρίως, δεν κατέστη δυνατό να σας παρουσιάσω όλες τις φοβερές λεπτομέρειες, μπορείτε όμως να ανατρέξετε στα σχετικά sites και σε μερικά βίντεο που υπάρχουν στο youtube.
Τα φυτά δεν γνωρίζω τι είδους είναι, ωστόσο ορισμένοι ισχυρίζονται ότι είναι "δηλητηριώδη", ενώ το κεντρικό φυτό, το οποίο λατρεύεται από κάποιον που μοιάζει με το Χριστό, λένε ότι δεν υπάρχει ως γήινο είδος. Οι λεπτομέρειες της τοιχογραφίας περιλαμβάνουν ζώα με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, καθώς και δεκάδες ζευγάρια μάτια που κοιτάζουν μέσα από διάφορα σημεία.

Παράθεση:
(Που παρεμπιπτόντως είναι όλα ένα & ένα !)
Μας το εξηγείς λίγο περισσότερο αυτό; Νομίζω πως έχει ενδιαφέρον...

Παράθεση:
Οπότε αν συνδυάσεις τη φωτό και κάποια προηγούμενα πόστ μου για τα εν λόγω φυτά και τις θεωρίες για την εξωγήινη προέλευση τους ίσως βγάλεις το συμπέρασμα ότι τπτ δεν είναι τυχαίο έστω και αν παρουσιάζεται σαν παραμύθι ...

Φαίνεται πως όντως τίποτα δεν είναι τυχαίο, ειδικά σε αυτό το αεροδρόμιο. Θα περιμένω με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις και των υπολοίπων φίλων, μιας και το θέμα αυτό με απασχολεί πολύ εδώ και καιρό.
Απάντηση με παράθεση