Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-08-07, 08:12
Το avatar του χρήστη ipatia
ipatia Ο χρήστης ipatia δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κέρκυρα
Προεπιλογή

θα συμφωνήσω κι εγώ με όλους σας. Πραγματικά είναι κρίμα να εκμεταλεύνται ανθρώπους στον βωμό της τηλεθέασης αλλά το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν φανατικά τέτοιου είδους εκπομπές.

Προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ αλλά θα σας πω ένα περιστατικό. Είχε έρθει κάποια φορά ο Κατέλης με την Τσίλα σε μια καφετέρια μπαράκι στην Κέρκυρα. Μου είπαν οι φίλοι μου να πάμε να τον δούμε. Τους λέω όχι ρε παιδιά, τι να δούμε; Η απάντηση τους; Έλα ρε πάμε, θα έχει........γέλιο!

Δυστυχώς πήγα. Πραγματικά τον λυπήθηκα τον άνθρωπο. Καλά στην Τσίλα δεν θα αναφερθώ. Μαγκιά της να τσιτσιδώνεται όπου θέλει. Αλλά ο Κατέλης έχει πρόβλημα παιδιά. Σε κάποια στιγμή είπε: "Χαιρετίσματα σε όλη τη Ζάκυνθο" και βρισκόταν στην Κέρκυρα. Πετάγονται κάτι βλήματα που το έπαιζαν bodyguard να τον διορθώσουν.

Είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να εκμεταλευόμαστε ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναιη βοήθεια μας. Litsa, πιστεύω ότι ακριβώς γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν οικογένεια πηγαίνουν σε αυτές τις εκπομπές. Θέλουν να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου, ότι κάποιος τους λέει "Μπράβο" για κάτι.

Δυστυχώς, το "Μπράβο" το λέει μια ηλίθια, η οποία θεωρεί ότι το να κοροϊδεύει άτομα με προβλήματα φαίνεται αυτή έξυπνη. Ας πάει να δείξει το I.Q. της κάπου αλλού. Αλλά θα μου πείτε ποιό I.Q.; Αν είχε δεν θα έκανε την εκπομπή που κάνει.

Προσωπικά βλέποντας τον Κατέλη από κοντά στενοχωρήθηκα πολύ αλλά από την άλλη νευρίασα με άλλους συτούς που αποκαλούνται άνθρωποι, οι οποίοι γελούσαν θεωρώντας τον εαυτό τους καλύτερο από αυτόν.
«...Η εμφάνιση του πρωινού ήλιου που καθρεπτίζεται μέσα σε μια δροσοσταλίδα δεν είναι μικρότερη από τον ίδιο τον ήλιο. Η ανταύγεια της ζωής μέσα στην ψυχή σας δεν είναι τίποτα λιγότερο από την ίδια την ζωή ..»

«Όλοι ζούμε στους υπονόμους, απλά μερικοί από εμάς κοιτάνε τα αστέρια»
Απάντηση με παράθεση