Το Βίντεο όντως με τάραξε κι εμένα. Το πέτυχα πριν κάμποσες μέρες στην τηλεόραση καθώς άρχιζε. Ώπα λέω, τι είναι αυτό, τρομοκρατικό βίντεο σε ζωντανή σύνδεση? όντως μου προκάλεσε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για πολύ καλή σκηνοθεσία και όσοι το είδαν πρέπει να ταράχθηκαν.
Πάντως ένα έχω να πώ: Οι άνθρωποι ζουν σε έναν εικονικό κόσμο και΄κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω τους. Άν το πείς σε κάποιον ο άλλος θα πεί "Έ, τι είπες?Ήμουν αλλού...". Δεν καταλαβαίνουν τι παθαίνει ο πλανήτης και ούτε πιστεύω πως θα σωθεί η κατάσταση εν τέλη. Η μόνη λύση είναι η τρομοκρατία. Να σφήξουν οι κώλοι γερά. Και αυτό δεν το λέω επειδή θέλω να δω αίμα αλλά επειδή φταίει ο Κος Μπους που δεν βάζει μυαλό. Και όχι μόνο αυτός αλλά όλοι. Η Greenpeace προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τα βγάλει πέρα μα τζίφος. Άλλωστε και οι μεθοδοί τους είναι κάπως...Διασκεδαστικοί (Να ντύνονται πού και πού ντομάτες και κοτόπουλα και να κάνουν έφοδο σε πλοία και δρόμους με πανό...). Μάλλον δεν είχαν καταλάβει τι έκαναν. Τώρα πιά μάλλον κατάλαβαν (Μάλλον) και η διαφήμηση αυτή αποτελεί απόδειξη. Άν κάνουν τίποτα βαρβάτο κάλά θα κάνουν. Μόνο έτσι θα σωθεί ο πλανήτης κι εμείς. Με την "τεχνική του Φοίνικα", εκ της στάχτης...
Ίσως δεν το θυμάστε αλλά πριν κάμποσο καιρό η τηλεόραση είχε δέιξει στα νέα ένα μικρό κορίτσι που πήγε να δώσει μία έκθεση στον υπουργό με θέμα την μόλυνση του περιβάλλοντος και την τρύπα του όζοντος. Εκείνος φυσικά θα είπε "Αχ καλε τι χαριτωμένο καλε....Να του δώσουμε ένα γλιφιντζούρι..." Αλλά για το θέμα χ#$%6&ε φυσικά.
Δεν υπάρχει κανείς να ενδιαφερθεί πραγματικά. Ακόμα και στα σχολία πλεόν το θέμα αποτελεί μονάχα υλικό για τις πανελλήνιες. Έγραψα μία τεράστια έκθεση για το θέμα και η καθηγήτριά μου μου την βαθμολόγησε με Χ γιατί είπε πως τέτοιες απόψεις κρίνονται αυστηρά. Ε, κι εγώ της είπα "Κι εσύ ξέρεις τι θα πάρεις...".

. Δηλαδή να σωπαίνουμε κι όλας? Δεν θέλω να γίνομαι πικάντικος μα υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω. Αλλά όλοι ξέρετε καλά τι θέλω να πώ. και χωρίς να θέλω να πώ κάτι άλλο:
ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.