Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-08-07, 17:36
Δημήτρης Μπρικιάτης
Guest

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agaliarep
Που πας και τα βρίσκεις…
Γενικά είμαι από αυτούς που αρέσκονται να διαλέγουν στρατόπεδα. Αλλά όταν το ακούω αυτό από κάποιον γενικά είμαι σκεπτικός. Όταν πριν από καιρό σε ένα θέμα το οποίο εξελίχθηκε σε αυτόν τον χώρο του Μεταφυσικού και δεν είχα πάρει μέρος στην συζήτηση, άκουσα από κάποιον άγνωστο σε μένα να μιλάει για στρατόπεδα, εκνευρίστηκα αφάνταστα. Γενικά με εκνευρίζει όταν ο άλλος μου ζητάει να διαλέξω στρατόπεδο.
Δεν έχεις άδικο για αυτό που λές agaliarep. Ούτε εμένα μου αρέσει να πέρνω υποχρεωτικά στρατόπεδο. Ούτε γενικά μου αρέσει να ανήκω σε στρατόπεδο. Προτιμώ τη λέξη "κατηγορία" παρά "στρατόπεδο". Θα προτιμούσα να βλέπω τους ανθρώπους να σκωτόνονται μεταξύ τους και να μένω αμέτωχος (με ποπκόρν και πασατέμπο που λένε...) γιατί τις πιό πολλές φορές τα θέματα είναι ασήμαντα. Έλα όμως που είμαστε και ζωντανά όντα...Και όταν κάποιος μας καταδικάζει και μας απαγορεύει ακόμα και να προσπαθούμε να σώσουμε το τομάρι μας, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Γιατί κύριε? Γιατί άλλο να πλακώνονται για δικά τους θέματα και άλλο να μας τραβάνε και εμάς με το ζόρι μαζί. Τότε πολύ απλά λές "Αι συχτήρι απο 'κει ρε..." και ξεφεύγεις απο την παλάμη του. Φταίμε εμείς που έγειναν παγκόσμιοι εξουσιαστές δίχως να έχουν μυαλό? Αν και εντάξει, εδώ που ταλέμε όλοι (οι περισσότεροι) έτσι είναι σήμερα...

Μη ρώτας που τα βρήσκω...Εδώ τα έχω όλα (Δείχνω το κεφάλι μου.)
Απάντηση με παράθεση