Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-08-07, 14:08
Το avatar του χρήστη Akalyptos
Akalyptos Ο χρήστης Akalyptos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Φίλε μου PUCK,
το διαφημιστικό με ενοχλεί γιατί απευθύνεται σε μένα και είναι απειλητικό προς ΕΜΕΝΑ!!!
Συμφωνώ με την χρήση όλων το εναλλακτικών προϊόντων που αναφέρεις (και πολλά από αυτά τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια , ιδιαίτερα τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες) , αλλά για πες μου ποίος παρήγαγε τόσα χρόνια τα "άλλα" , τα "κακά" προϊόντα και μου τα έδινε για χρήση και ποιός τα νέα , τα "καλά". Μήπως οι ίδιοι?
Δηλαδή τι πιστεύεις , ότι τώρα ανακάλυψαν ότι καταστρέφουν τον πλανήτη και έβγαλαν νέα "βελτιωμένα" προϊόντα?
Στο
"...Αντικαταστήστε τους κοινούς λαμπτήρες πυρακτώσεως με νέους λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης". Να υποθέσω ότι η Greenpeace συνεργάζεται με τη Philips ή την Osram για να πλουτίζουν με την πώληση λαμπτήρων;... Στο Νο 49 γράφει : "Διαμαρτυρηθείτε και μποϋκοτάρετε τις εταιρείες που προβάλλουν οικολογικό προσωπείο, συχνά διαφημίζοντας δήθεν "πράσινα" προϊόντα, ενώ η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική". Εδώ, με ποιους έχει συμμαχήσει;..." που αναφέρεις στον Μιχάλη , μα σοβαρά δεν καταλαβαίνεις τί λεει ο "ποιητής"?
Να στο πω εγώ όπως το καταλαβαίνω με το φτωχό μου το μυαλό :
(Νο 4) "Χρησιμοποιήστε το Χ προϊόν που δεν βλάπτει τον πλανήτη (παρεμπίπτοντος το παράγουν συγκεκριμένες εταιρίες)" και ΟΧΙ (Νο 49) τα Ψ προϊόντα των άλλων (και ανταγωνιστών κατά τύχη) , που δεν είναι οικολογικά.
Για να μην παρεξηγηθώ , δεν προσπαθώ να πώ (ούτε για την GreenPeace , ούτε για κανένα) , ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κινήματα και οργανώσεις , ούτε ότι ντε και σώνει εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.
Αντιθέτως να γίνουν περισσότερα , αλλά θα διατηρήσω το δικαίωμα μου να ελέγχω (όσο μπορώ και μου επιτρέπουν) την αξιοπιστία τους και τη δράση τους.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akalyptos : 03-08-07 στις 14:08
Απάντηση με παράθεση