15-08-07, 05:09
|
 |
Member
|
|
Περιοχή: Κιλκίς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Akalyptos
Θέλοντας να συνεχίσω το αρχικό θέμα , θέτω τους παρακάτω μεταφυσικούς προβληματισμούς βασισμένος στο video και στο σχόλιο του chris82 :
1. Αν το παιδάκι δεν είναι αυτό που φαίνετε (παιδάκι) , αλλά κάτι άλλο ενδεδυμένο με τη μορφή παιδιού τότε μου ακούγονται λογικό το "...μπορεί σήμερα να είμαι απλώς ένα παιδί, αύριο όμως θα είναι διαφορετικά..." και "...δεν θα είμαστε πλέον χαριτωμένα παιδάκια...", ίσως πράγματι αύριο να δούμε το πραγματικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το "κουστούμι".
2. Αυτά τα "παιδάκια" πρέπει να είναι καιρό κοντά μας , δίπλα μας , ανάμεσα μας ώστε να μας λένε "...αυτή είναι η τελευταία φορά που σας μιλάω..." , "...σας δόθηκε η ευκαιρία να διορθώσετε το πρόβλημα..." , "...τώρα ήρθε η σειρά μας..." , "...δεν θα εξαρτόμαστε από εσάς..." , "...είστε φίλοι ,ή είστε εχθροί..." .
Για κάποιο μυστήριο λόγο όταν έβαλα τις παραπάνω εκφράσεις σε αυτή τη σειρά , στο μυαλό μου ήρθαν όλα αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει για μυστικές σχέσεις και συμφωνίες εξωγήινων με ειδικές υπηρεσίες μεγάλων κρατών (ΗΠΑ, Αγγλία κλπ).
Μήπως η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και πλέον είμαστε μπροστά σε ένα διάγγελμα?
Δεν ασπάζομαι τα παραπάνω αλλά ούτε και τα απορρίπτω. Το θέτω απλώς για περαιτέρω προβληματισμό και συζήτηση…
|
Θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο ακάλυπτος και θέλω να το δώσετε περισσότερη προσοχή.ΣΥΝ βέβαια για το όσα υπόθηκαν για τις πραγματικές προθέσεις αυτών των εταιριών (...)