Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-08-07, 23:45
Το avatar του χρήστη melian
melian Ο χρήστης melian δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

"The Secret is released to the world! This ground-breaking feature length movie presentation reveals The Great Secret of the universe. It has been passed throughout the ages, traveling through centuries... to reach you and humankind.

This is The Secret to everything - the secret to unlimited joy, health, money, relationships, love, youth: everything you have ever wanted.

In this astonishing program are ALL the resources you will ever need to understand and live The Secret. For the first time in history, the world's leading scientists, authors, and philosophers will reveal The Secret that utterly transformed the lives of every person who ever knew it... Plato, Newton, Carnegie, Beethoven, Shakespeare, Einstein.

Now YOU will know The Secret. And it could change your life forever."

Ώπα ρε παιδιά πόσους ανθρώπους ξέρετε να αποκαλύπτουν έτσι ένα μεγάλο μυστικό που θα αλλάξει τις ζωές των πολλών; Αυτοί οι Αμερικάνοι έχουν ξεφύγει για τα καλά μου φαίνεται. Έχουν καταλάβει ότι ο μέσος άνθρωπος πάσχει από χίλιες ανασφάλειες που τον κρατούν εγκλωβισμένο, οι οποίες -να μη γελιόμαστε- προέρχονται από οικονομική ανέχεια ή χαμηλό μορφωτικό επίπεδο ή και τα δύο και κάποιοι έξυπνοι, όπως γίνεται συνήθως, είπαν να τα οικονομήσουν. Δηλαδή πρέπει να τα "σκάσω" για να καταλάβω ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό μου και ότι με θετικές σκέψεις μπορώ να πετύχω σχεδόν τα πάντα;

Για το βιβλίο αυτό έμαθα πρώτη φορά από την εκπομπή της Oprah και εντύπωση μου έκανε που αυτοί οι άνθρωποι προωθούσαν το βιβλίο τους με το κλασικό τρόπο που βλέπουμε στα σποτάκια του telemarketing. Υποσχέσεις, συνεχόμενες επαναλήψεις, βαρύγδουπες δηλώσεις, επίκληση της αυθεντίας και τα κορόιδα τσίμπησαν. Αθάνατο αμερικανικό marketing!

"Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa

-------------------------------------

WordsToCount

FantasyGate
Απάντηση με παράθεση