Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NIKOS.P
Μακάρι να εφαρμόζονταν προγράμματα και μελέτες τέτοιου είδους στα Ελληνικά σχολεία διότι η παιδεία δεν είναι κάτι ακαθόριστο και ομιχλώδες και θα μπορούσαν πραγματικά να βοηθηθούν πολλά παιδιά στα οποία εκδηλώνονται οικογενειακά προβλήματα , προβλήματα συμπεριφοράς αλλά και σωματικής υγείας μιας και ο διαβήτης τύπου Ι καλπάζει όπως και η παιδική σχιζοφρένεια και η κατάθλιψη σε συνδυασμό με την χρήση ουσιών στα σχολεία .
|
Εγώ αγαπητέ Νίκο θα συμφωνήσω μαζί σου, συμπληρώνοντας όμως πως θα βοηθούσε κι ένα μεγάλο ποσοστό προβληματικών συνανθρώπων μας, αν εφαρμόζονταν και σε δασκάλους, καθηγητές, ακαδημαϊκούς κλπ
έχουν δεν έχουν διαβήτη τύπου Ι .
---------------------------
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Valtoxionokota
Στο θεμα μας τωρα. Η αληθεια ειναι οτι τα ιδιαιτερα παιδια του 83 δεν ειναι πλεον παιδια. Αν ειχαν κατι ιδιαιτερο θα ειχε φανει.Τα παιδια του 83 ειναι πλεον 24 χρονων.Στα 24 τους αλλοι κανουν διδακτορικα πανω σε καινουργιες τεχνολογιες και δημοσιευουν αρθρα σε περιοδικα. Τα δικα μας τα παιδακια κανουν καταληψεις και κλειδωνουν τα πανεπιστημια (οχι πως δεν γινοταν παντα).
|
Φίλε μου νομίζω ότι βιάζεσαι.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Και δεν νομίζω πως στα 24 τους έφτασε το τέλος τους κι έδειξαν ότι είχαν να δείξουν.
Άλλωστε μην ξεχνάς πως κανείς δεν γνώριζε τον μικρό Εμμανουήλ ,πριν τα 33 του και σήμερα είναι ΘΕΟΣ !!!
θα παρακαλούσα τη χρησιμοποίηση του
όταν η χρονική "απόσταση" των συνεχόμενων μηνυμάτων είναι εντός των 30 λεπτών.
Ευχαριστώ (εκ της συντονιστικής ομάδος)