Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-10-07, 20:21
Το avatar του χρήστη karma
karma Ο χρήστης karma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από open mind
Κάρμα ποσά χαρακτηριστικά απο αυτά που έγραψες πρέπει να έχει
Κάποιος ? εγώ ας πούμε είχα 12 απο αυτά .
Αγαπητέ open mind

Πιστεύω, πως θα πρέπει να διαθέτει τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν εσύ διαθέτεις π.χ. 12, αυτός είναι ένας σεβαστός αριθμός!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chaoticblue
Α ναι. Ηθελα να γραψω σε αυτο το θεμα και ολο το ξεχνουσα. Συγχαρητήρια Karma (που το ξεκινησες και γενικα που το ψαχνεις). Να κανω μια ερωτηση ομως? Τι εννοεις μυστικιστικές γραμμες στο χέρι? Άν δεν εξηγειται απο εδω αστο. Γενικά πάντως οι περισσότεροι τετοιες θεωρείες τις απορίπτουν ως αβασιμες αλλα προσωπικά τις θεωρώ πολυ βασιμες. Αλλωστε τιποτα δεν αποκλειεται. Γιατι εκτος των αλλων εχω κι αυτην την αισθηση που με στοιχειώνει κυριολεκτικα οτι θα συμβει κατι το πραγματικα συνταρακτικό.
Αγαπητέ/ή chaoticblue

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Για τις μυστικιστικές γραμμές, εννοώ τις διασταυρώσεις που σχηματίζονται στις παλάμες, που συνήθως τις βλέπουμε σαν σχήμα Χ.

Όσο για το συνταρακτικό... όλοι είμαστε σε... αναμονή εξελίξεων!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης
Δεν έχω καμία αντίρρηση ως προς αυτά αλλά ένεκα του επαγγέλματός μου, έχω μια ιδιαίτερη εμμονή με ό,τι έχει να κάνει με θέματα υγείας και βιολογίας. Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, να μας εξηγήσεις λίγο τι εννοείς όταν λες ότι τα άτομα αυτά έχουν ασυνήθιστο τύπο αίματος ή συνδυασμό ομάδας.
Το "μη αναμενόμενα παιδιά" προφανώς αναφέρεται σε αναπάντεχη εγκυμοσύνη ή κάνω λάθος;
Αγαπητέ Μιχάλη

Ο ασυνήθιστος τύπος αίματος, είναι αυτός που δε συναντάται συχνά στα άτομα (η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει, συνήθως, συγκεκριμένους τύπους αίματος). Μπορεί να είναι μία σπάνια ομάδα ή ομάδα με δείκτη ρέζους ή ομάδα 0 -αυτό έχει προκύψει από δική μου έρευνα-).

Τα μη αναμενόμενα παιδιά, μπορεί να είναι παιδιά που έχουν προκύψει από μία αναπάντεχη εγκυμοσύνη ή παιδιά που ήρθαν στον κόσμο μετά από πολλά χρόνια γάμου (μπορεί το ζευγάρι να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τεκνοποίησης κ.λ.π.). Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν αναφέρομαι στην εξωσωματική γονιμοποίηση, γιατί τη θεωρώ παρέμβαση... Αυτό, όμως, είναι ένα άλλο θέμα....
Απάντηση με παράθεση