Καλησπέρα παιδιά...Είμαι γεννημένος κι εγώ τον περιβόητο πια αυτόν μήνα..Αν και είχα δει τις εκπομπές του κ.Χαρδαβέλλα(τον οποίον παρεπιμπτόντως εκτιμώ πολύ) δεν είχα δώσει ιδιαίτερη συνέχεια...Αυτά μέχρι που επισκέφτηκα αυτήν εδώ την σελίδα και εδιάβασα κάποια πράγματα που έχω ζήσει κι εγώ....Καταρχήν 2 λόγια για μένα...
1.Από μικρό παιδί με θεωρούσαν όλοι κάτι το ξεχωριστό.Το να θεωρούν οι γονείς το παιδί τους λογικό αλλά και άλλοι..Πάντα μου έλεγαν ότι έχω απίστευτη τύχη σαν άνθρωπος το οποίο εξακολουθεί να συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό...Από το πιο μικρό πράγμα μέχρι το πιο μεγάλο νιώθω λες και κάποιος με βοήθάει και πετυχαίνω σχεδόν τα πάντα...
2.Έχω μεγάλη έφεση στα λεγόμενα ψυχομετρικά τεστ..Για παράδειγμα όταν ήμουν 16 χρονών είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο με IQ τεστ, το οποίο έλυσα υπερβολικά γρήγορα θεωρώντας το μάλιστα άχρηστο και ότι δεν δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα...Στην συνέχεια απο καθαρή περιέργεια το έδωσα σε φίλους μου οι οποίοι μου είπαν ότι τους ήταν αδύνατον να λύσουν το παραμικρό εκεί μέσα και ότι δεν ήταν για την ηλικία μας.
3.Σε ηλικία περίπου 6 χρονών είχα την τρομαχτικότερη εμπειρία ως τώρα.Κάθε βράδυ και συγκεκριμένα ακριβώς στις 3 ξύπναγα πήγαινα στο δωμάτιο των γονών μου και άρχισα να ουρλιάζω νιώθωντας "κάτι".Ποτέ δεν έμαθα τι ήταν αυτο...Οι γονείς μου νόμιζαν ότι υπνοβατούσα όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε..Ακόμα και τώρα θυμάμαι επακριβώς εκείνα τα βράδια που ήμουν ΞΥΠΝΙΟΣ.
4.Είχα άλλη μια υπερφυσική εμπειρία στην ηλικία των 12 στην κατασκήνωση που ήμουν.Φυσικά κι αυτό μπορεί να ήταν μια σύμπτωση.
Θέλησα να μοιραστώ αυτά τα πράγματα μαζί σας τελειώνοντας με το πώς είμαι σήμερα..Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο και μάλιστα στα 4 χρόνια, και πολλοί θεωρούν ότι είμαι πιο έξυπνος από άλλους 25χρονους...Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια...
|