Αγαπητή KARMA σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που έκανες και με βοήθησες να δω κάποια πράγματα.Το άρθρο σου πραγματικά ήταν πολύ διαφωτιστικό και σου παραθέτω τα χαρακτηριστικά που έχω εγώ.Τα αντιγράφω για λόγους συντομίας από το άρθρο σου και βάζω αυτά που με χαρακτηρίζουν.
- Μαγνητικό βλέμμα (ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ)
- Χαρισματική προσωπικότητα
- Θερμοκρασία σώματος ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ της κανονικής
- Ασυνήθιστος τύπος αίματος ή ακόμα και συνδυασμός ομάδας αίματος (ΕΧΩ ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ)
- Μεταβατικός σπόνδυλος, επιπλέον σπόνδυλος ή ψευτοσπόνδυλος, επιπλέον ή ανώμαλη πλευρά (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ)
- Υπερευαισθησία στον ηλεκτρισμό, στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.λ.π. (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ)
- Πίεση αίματος χαμηλότερη της κανονικής (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ)
- Αρκούνται σε λίγο ύπνο και αποδίδουν περισσότερο τις νυχτερινές ώρες (ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ)
- Υπήρξαν μη αναμενόμενα από τους γονείς τους παιδιά (ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ)
- Αν και γενικά, εκφράζουν την αγάπη τους για τους γονείς τους, αισθάνονται ότι η μητέρα και ο πατέρας τους δεν είναι οι πραγματικοί τους γονείς (ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ)
- Αισθάνοντάι ότι οι πραγματικοί τους πρόγονοι ήρθαν από έναν άλλο κόσμο, από μία άλλη διάσταση, από ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας και νοσταλγούν την αληθινή τους πατρίδα, εκεί «πέρα από τΆ άστρα» (ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ)
- Έχουν ένα συναίσθημα «επείγοντος», μία έλλειψη χρόνου για την εκπλήρωση σπουδαίων σκοπών και μίας ειδικής αποστολής (ΠΑΝΤΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ)
- Έχουν την αίσθηση ενός βόμβου ή μηχανικού ήχου υψηλής συχνότητας στα αυτιά τους πριν ή κατά τη διάρκεια κάποιου ψυχικού γεγονότος ή προειδοποίησης κινδύνου (ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...)
- Αόρατοι σύντροφοι κατά την παιδική τους ηλικία, που τους πρόσφεραν καθοδήγηση, πληροφορίες ή συμπαράσταση και διατήρησή τους στη συνέχεια, σαν οδηγούς, προστάτες κ.λ.π. (ΙΣΩΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ)
- Είχαν ένα σοβαρό ατύχημα, ασθένεια ή τραυματική εμπειρία γύρω στα 11 ή 12 που τους ενθάρρυνε να στραφούν «προς τα μέσα» (ΣΤΑ 12 ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ)
- Φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες που θεωρούνται παραφυσικές από την οικογένειά τους και τους συνομήλικούς τους. Επίσης, φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες σε τομείς όπως οι τέχνες, τα μαθηματικά, η μουσική, το δράμα, οι φυσικές επιστήμες ή η θεραπεία (ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΧΩ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ)
- Βρίσκουν ότι τα μικρά παιδιά και τα ζώα, έλκονται από αυτούς (ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ)
- Ίσως έχουν μυστικιστικές διασταυρώσεις στις παλάμες τους (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ)
- Αισθάνονται ασυνήθιστη έλξη για τα κρύσταλλα και ορισμένα είδη πέτρας (ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ)
- Έχουν συχνά όνειρα πτήσεων, στα οποία κινούνται ελεύθερα στον αέρα (ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ)
Αυτά από μένα.Περιμένω κάποια συμπεράσματα........
|