Φιλη ματα χαρι γεια σου.
Ενα απλο σκηνικο που μπορω να σου πω ειναι αυτο που εγινε σ'ενα εργαστηριο της σχολης μου.
Ηταν ενα πρωινο γυρω στις 10 και ειχα μπει στο εργαστηριο με ενα συμφοιτητη μου, μολις κατσαμε στο παγκο του εργαστηριου μου ηρθε στο μυαλο ολο το σκηνικο.
Απο εκεινη τι στιγμη και για το επομενο περιπου πενταλεπτο οτι ειπωθηκε και οτι διαδραματιστικε μεσα στην αιθουσα ηταν σαν να το ζουσα για 2η φορα.Οταν ακουγα μια φραση ηξερα ποια θα ειναι η επομενη.. οταν εβλεπα καποιο να κινητε ηξερα τι ακριβως πηγαινε να κανει.. το εβλεπα μπροστα μου και ταυτοχρονα επαληθευωταν η σκεψη μου η οποια ηταν το ονειρο της περασμενης νυχτας.. ηταν λες και ειχε διακοπη το χωροχρονικο συνεχες και ειχα γυρισει πισω το χρονο για να το ξαναζησω.
Αυτο μου ειχε ξανασυμβει καποιες φορες οταν ημουν (πολυ) μικροτερος αλλα τοτε το δικαιολογουσα απο μονος σαν παιδικη φαντασια.. εχει περασει καιρος οσπου τωρα ξαναγινεται.
Επισης κατι αλλο, υπαρχουν καποια ονειρα μου τα οποια συμφωνα με τη λογικη δε βγαζουν καποιο νοημα --μονο στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας --τα οποια εχουν αρχη μεση και τελος κατι που συμβαινει στους περισσοτερους απο μας.
Αυτο που ομως με κανει να προβληματιζομαι ειναι οτι βλεπω ενα κομματι του σημερα και το τελος μετα απο καιρο (μεχρι και ενα μηνα) η καποιες φορες με αναποδη σειρα(τελος -αρχη).Σαν να μη εχει τελειωσει αυτο το γεγονος και να μπορω εγω με δικες μου ενεργειες να το αλλαξω(μια εξηγηση που δινω εγω,,,,μια αλλη οτι απλα εχω μεγαλη φαντασια

). ευχαριστω