Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Y1annis
Το γράφω ως προσωπική εμπειρία άσχετο αν τελικά δεν ήταν από εμένα, αφού δεν ήμουν παρόν. Απλά δεν βρήκα που αλλού να το γράψω, και το πιο σχετικό ήταν εδώ.
Εχθές και σήμερα ξανάκουσα μία ιστορία σχετικά με ένα παιδί που βρέθηκε κατακρεουργημένο σε κάποιο ασανσέρ του Mall στο Μαρούσι.
Επειδή μου φάνηκε λίγο υπερβολικό δεν του έδωσα σημασία μέχρι την στιγμή που το είπα στην γυναίκα μου, η οποία μου είπε πως την Παρασκευή που πήγε εκεί και ενώ μέχρι και τα πάρκινγκ είχε εξαιρετική διάθεση, μόλις μπήκε στο ασανσέρ ένοιωσε πολύ άβολα, είχε μία αίσθηση πανικού, και ήθελε να κάνει εμετό.
Μόλις βγήκε ενώ βελτιώθηκε αμέσως η διάθεση, η αρνητική αίσθηση της παρέμεινε.
Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό με το Mall. Δεν θα ρωτούσα αν δεν συνέβαινε αυτό το περιστατικό με την αρνητική διάθεση.
|
Δεν γνωρίζω γι' αυτό το περιστατικό...
Αλλά μια και δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στη συνάντηση σήμερα (λόγω του κινητού της συντονιστικής ομάδας που δεν απαντούσε

), πήγα μια βόλτα στο Mall. Όταν γύρισα σπίτι, σε λίγη ώρα άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και να έχω μία ανεξήγητη τάση για εμετό.
Στο ασανσέρ δεν μπήκα, χρησιμοποίησα τις κυλιόμενες σκάλες. Είμαι, όμως γενικά, ευαίσθητη σε "αρνητικές" ή "παράξενες" δονήσεις, τις οποίες "πιάνω" εύκολα και πολλές φορές όχι συνειδητά. Και τώρα που γράφω δε νιώθω ακόμα καλά...
Αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο, θα αποκρύφθηκε από μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί θα ήταν μεγάλη ζημιά γι' αυτή την επιχείρηση! Να φανταστείτε ότι για να φθάσω στο πάρκινγκ περίμενα πάνω από μισή ώρα... τ' αυτοκίνητα έκαναν ουρά...
Θα συνέφερε, λοιπόν, να μαθευτεί κάτι τέτοιο;;;;