Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ELPINIKI
αγαπητέ Belthazor...
θα μπορούσες να εξηγήσεις πιο αναλυτικά αυτό που υποστηρίζεις?
όταν λές για έναν άγνωστο?
|
Η κάθε μια από τις δυο πλευρές(καλό και κακό) νομίζει πως πράττει το καλό κατά τα δικά της πρότυπα. Οι ''καλοί'' αυτό που θεωρούν ''καλό'' για εκείνους και οι ''κακοί'' αυτό που θεωρούν επικερδές για εκείνους(αυτό περιλαμβάνει και τους ακόλουθους). Όπως είπα προηγουμένως αυτή η μάχη δεν θα σταματήσει ποτέ και κανείς δεν θα βγει νικητής( και είναι σίγουρο πως δεν μπορώ να ακούω τις ''αερολογίες'' περί δευτέρας παρουσίας και όλα τα υπόλοιπα) οπότε γιατί να κάθομαι και να πιστεύω σε τέτοια ''παραμύθια''. Πιστεύω στον Εαυτό μου, στις δικες μου δυνάμεις, αλλά επίσης ξέρω ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω, κάτι που οι σημερινοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν και καμία θρησκεία δεν συμπεριλαμβάνει, αλλά είναι Αλήθεια.
Όταν λέω άγνωστος, εννοώ τους ανθρώπους γύρω μας, πιστεύεις αγαπητή Ελπινίκη πως πρόκειται κανείς εκεί έξω άγνωστος να νοιαστεί για εσένα, 1 στους 1000 ίσως αλλά ούτε αυτός θα έδινε την ζωή του για εσένα, ένας ξένος που δεν είχες ξαναδεί ποτέ.. ένας άγνωστος.. γι αυτό και εγώ βάζω τι ζωή μου πάνω από τι δική του μέχρι να απωδεικτει το αντίθετο
(εδω δεν λέω ξένους τους συγγενείς, φίλους και σχέσεις)..