Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Φ
Σας εχει συμβει ποτε να δειτε καποιο ονειρο στον υπνο σας το οποιο να βγει αληθινο ειτε αμεσα ειτε μετα απο μερες,μηνες,χρονια και εσεις να το θυμαστε ακομη η... να το θυμηθειτε εκεινη τη στιγμη?Σας εχει τυχη ποτε αυτο που ειδατε να μη συμβει ποτε αλλα να εχετε το προαισθημα οτι στο αμεσο μελλον θα γινει πραγματικοτητα?Επειδη τυχαινει να βιωνω μια τετοια κατασταση θα ηθελα να δω αν εχει καποιος παρομοιες εμπειριες, και αν γνωριζει αν προκειται για καποια ιδιαιτερη ικανοτητα προφητειας, καποια μορφη ψυχικης διαταραχης.. η' κατι αλλο οπως η δυνατοτητα παρεμβασης και διαμορφωσης του μελλοντος μας? ευχαριστω
|
Φίλε "Φ"!!
Αυτό που περιγράφεις μου συμβαίνει πολύ συχνά!!Καταρχάς ήθελα να πω πως δεν υπάρχει μέρα που θα ξυπνήσω και δε θα θυμάμε έστω κι ένα όνειρο της προηγούμενης νύχτας!!Πολλές φορές δεν αισθάνομαι τίποτα γι'αυτά!Είναι όμως άλλες φορές που ξέρω πως αυτό που είδα σημαίνει κάτι!!Πχ μια φορά περάσαν από το όνειρό μου όλοι οι παππούδες,προπαππούες&γιαγιάδες που έχω χάσει(πλέον έχω μόνο τη γιαγιά μου)!Δεν ήταν τρομακτικό αντιθέτως μου άφησε μια ηρεμία!Όταν ξύπνησα πήρα τη γιαγιά μου τηλ. για να δω πως είναι κι άρχισε να κλαίει χωρίς να μου πει τι έχει και στη συνέχεια έμαθα από την μητέρα μου ότι πριν λίγες ώρες είχαν κάνει την εκταφή του παππού μου!!Τυχαίο?????Μπορεί, αλλά δεν είναι το μόνο...
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής:Επειδή παρεμφερή γεγονότα μου συμβαίνουν συχνά όποτε βλέπω κάτι που μου κάνει εντύπωση το διηγούμε σε κάποιον που συνήθως είναι συμμετέχοντας στο όνειρο!!Όταν όμως αυτό που του έχω πει πραγματοποιείται κανένας δεν θυμάται ότι τους το έχω πει!!
Τέλος, όσον αφορά τους σεισμούς και τις καταστροφές είμαι πολύ καλή!!!

Σε σημείο που στο σεισμό της Λευκάδας το 2005 (αν θυμάμαι καλά) το προηγούμενο βράδυ κι ενώ ήμουν στη Λευκάδα για διακοπές κοίταζα το ταβάνι και σκεφτόμουν πως το δοκάρι που έχει πάνω από το κρεβάτι μου σε περίπτωση σεισμού θα κρατήσει και το πρωί(8:15) έγινε σεισμός!Κι άλλη μια φορά ενώ διάβαζα πέρασε ένα αεροπλάνο πάνω από το σπίτι μου και εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ότι πέφτει!Μετά από λίγο στις ειδήσεις είδα ότι είχε γίνει αεροπορικό δυστύχημα...
Λέτε να είμαι χρουσούζα????
Εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι...βρίσκομαι σε αναζήτηση...
Καλή συνέχεια σε όλους...