Λοιπόν. Χωρις καμία παρεξήγηση φιλε cosmictsak, ο ενας μου (οσο ασήμαντος κι αν μπορει να ειμαι) εκνευριζομαι οταν ακούω απόψεις του στυλ "ειμαστε σιγουροι οτι ειμαστε Ελληνες?" Λοιπον. Μιλας μαλλον για DNA. Δεν μπορω να στο αποδειξω φιλε μου γιατι εγω δεν εχω εργαστηρια των εργαστηριων που και καλά προωθούν την αντικειμενικότητα της επιστήμης, να στηριζουν τις θέσεις μου. Ομως ναι νιωθω πως ειμαι απογονός τους. Αν δεν ενιωθεις εσυ κατι τετοιο, αλλο τελειως θεμα και κανεις δεν θα σε κατηγορήσει. Αλιμονο. Μεταξυ μας. Κι εγω βλεποντας το σημερινο χαλι λεω, καλα ειναι δυνατον να λεμε οτι εχουμε ριζες στους αρχαιους Ελληνες? Ειναι να αναρωτιεσαι. Ομως μεσα μου κατι μου λεει ναι. Για καποιους λιγους τουλαχιστον. Αρα ισως και του φιλου sceptic (με τον οποιο παρότι τον υπερασπιζομαι τωρα, για ασχετα θεματα εχουμε βρεθει σε αντιπαραθεση στο περελθον). Οπως και να εχει φιλε cosmictsak στην λίστα των πραγματων που ειναι να εμπιστευεται κανεις, την τελευτααι θεση θα πρεπει να κατεχουν τα "επισημα αποτελεσματα" των διαφορων ερευνων, "επισημων" επιστημονικών ομαδων. Ο λογος απλος. Ποτε δεν θα πουν κατι που δεν συμφερει το συστημα που τους χρηματαδοτει. Δεν θα πω τιποτε αλλο. Πιστευω αντιλαμβανεσαι τι θελω να σου πω.
Με καθε φιλικη διαθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chaoticblue : 23-11-07 στις 21:00
|