Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Φ
Σας εχει συμβει ποτε να δειτε καποιο ονειρο στον υπνο σας το οποιο να βγει αληθινο ειτε αμεσα ειτε μετα απο μερες,μηνες,χρονια και εσεις να το θυμαστε ακομη η... να το θυμηθειτε εκεινη τη στιγμη?
Σας εχει τυχη ποτε αυτο που ειδατε να μη συμβει ποτε αλλα να εχετε το προαισθημα οτι στο αμεσο μελλον θα γινει πραγματικοτητα?
Επειδη τυχαινει να βιωνω μια τετοια κατασταση θα ηθελα να δω αν εχει καποιος παρομοιες εμπειριες, και αν γνωριζει αν προκειται για καποια ιδιαιτερη ικανοτητα προφητειας, καποια μορφη ψυχικης διαταραχης.. η' κατι αλλο οπως η δυνατοτητα παρεμβασης και διαμορφωσης του μελλοντος μας? ευχαριστω
|
Καλησπέρα κ απο μένα..
Φίλε "Φ", πίστευα οτι οταν έβλεπα ένα όνειρο το οποιο με "απασχολούσε" κ μου δημιουργούσε ανησυχία (διοτι δεν μου δημιουργούν όλα τα ονειρά μου ενα "κάτι"), αν περνούσε λιγος καιρος (2-3 εβδομάδες πχ) και δεν έιχε γίνει κάτι, πίστευα οτι ηταν της φαντασίας μου η ανησυχια.Αυτα μέχρι πριν ελάχιστες μέρες, οπου και άλλαξα γνώμη.
Πριν 2 μήνες σχεδον ειχα δει ενα τρομαχτικό όνειρο (κατ' εμε) οπου ξύπνησα και δεν ήξερα αν ηταν αλήθεια το συμβάν που ειχα δει ή οχι.Ειχα ανησυχισει ΤΟΣΟ πολυ, και απο τοτε η εικόνα του συγκεκριμένου ονείρου συχνα πυκνά περνούσε απο το μυαλο μου. Κατα την διαρκεια εκεινης της μέρας (οπως κ κάθε μέρα) επικοινώνησα με τον "πρωταγωνιστή" του ονείρου μου κ μου ειπε οτι ολα ειναι οκ κ μια χαρα.. (δεν του ανεφερα τιποτα για το όνειρο, απλα του ειπα να προσέχει - οπως πάντα-). Μεχρι που ήρθε η προηγούμενη Παρασκευη και το τηλ μου χτυπησε και μου ειπαν οτι ειναι στην εντατική(

). Οταν μου περιέγραψαν το τι το πως κτλ, ηταν όπως στο ονειρο μου. Συμπτωση? Δεν ξερω... Εγω πάντως ανατριχιασα.
Οποτε φιλε "Φ", προσωπική μου αποψη πάντα, τα όνειρα δεν εχουν "ημερομηνία λήξης" ...