Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 28-11-07, 17:29
Το avatar του χρήστη Solon Aimonas Eautou
Solon Aimonas Eautou Ο χρήστης Solon Aimonas Eautou δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway
 
Εγγραφή: 25-09-2003
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.102
Προεπιλογή

Φίλε OANNHSEA,

δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα την τοποθέτηση σου. Αναφέρεις ότι "Λυπάμαι Μιχάλη αλλά εγώ είμαι από εκείνους που ακολουθούν πιστά την λογική" και δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αναφέρεσαι.. στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα ή στην παρουσίαση/ έρευνα που δημοσίευσα στο metafysiko.gr;
Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο και έχεις διαβάσει το κείμενο, τότε θα έχεις καταλάβει ότι και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που ακολουθούν πιστά τη λογική (προσπαθώντας βέβαια πάντα να μην προδικάζω τίποτα). Αν όχι, θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις ξανά το κείμενο.

Παράθεση:
Δεν θα έπρεπε ούτε καν να ασχοληθεί κάποιος με το όλο θέμα.
Αλλά δη χρημάτων (και δημοσιογράφου θέλοντως), το παραμύθι έγινε και εκπομπή...
Τώρα ως προς αυτό, σεβαστή η άποψη σου αλλά ευτυχώς είναι προσωπική σου άποψη και όχι γενικό φαινόμενο. Αν δεν είχε κάποιος ασχοληθεί με το θέμα τότε δεν θα ήσουν στη θέση τώρα να εκφέρεις άποψη. Και πριν κάποιος ασχοληθεί με το θέμα, δεν μπορεί να γνωρίζει αν κρύβεται αλήθεια ή όχι μέσα σ' αυτό και έως ποιο σημείο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ..
Η πραγματική "μαγκιά" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) σε έναν ερευνητή εκεί φαίνεται, κατά την ταπεινή μου άποψη, να μπορεί να ασχοληθεί ακόμα και με ένα παραφουσκωμένο θέμα και να βρει την άκρη να το παρουσιάσει στην πραγματική του διάσταση (βάζοντας στην άκρη σκέψεις του στυλ ότι έχασε το χρόνο του, κ.λπ.).

Αυτά ως προς τα όσα λέχθησαν από τους προλαλλήσαντες. Ως προς την εκπομπή, μόλις κατάφερα να την παρακολουθήσω (λόγω του ότι μένω εξωτερικό εδώ και λίγους μήνες έπρεπε να περιμένω) και έχω αρκετά σχόλια να κάνω σε όποιον το επιθυμεί.
Για παράδειγμα, κάποια στοιχεία που αναφέρθηκαν έρχονται σε διαφωνία με τα όσα μου είχαν δώσει οι "5 της Θάσου" πριν 3 μήνες που ερεύνησα το θέμα. Επίσης, ο κ. Κοφτερέλης (κατ' άλλα συμπαθέστατος προς εμένα) ανέφερε 2-3 φορές με απόλυτο τρόπο ότι είναι πεποίθηση και των "5 της Θάσου" ότι κάτι έξω από αυτούς (εννοώντας κάτι το θεϊκό ίσως) τους οδήγησε στο χώρο ή ότι μέσα στο λόφο βρίσκεται ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου και η Κιβωτός της Διαθήκης, σε προσωπική όμως επικοινωνία που είχα με 2 εξ αυτών (Φ. Παπάνθημος και κ. Α. που δεν επιθυμεί να αποκαληφθεί η ταυτότητα του) μου ξεκαθάρισαν -άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο- ότι δεν συμφωνούν σε κανένα σημείο με την παραπάνω προσέγγιση.
Ίσως σας φαίνονται δευτερεύοντα τα παραπάνω, προσωπικά όμως με έβαλαν σε αρκετές σκέψεις ως προς το τι τελικά "παραφουσκώθηκε" και τι όχι συνειδητά ή ασυνείδητα από τους εμπλεκομένους στις εκσκαφές.

Αυτά για την ώρα..

Φιλικά,
Νίκος.
__________________
Σόλον Αίμωνας Εαυτού

"Αυτός που το πρόσωπο του δεν αναδίνει φως, δεν θα γίνει ποτέ άστρο.."

Μέλος της Gateway Team
Γενική αρχισυνταξία www.metafysiko.gr και www.explorers.gr
Ιδρυτικό μέλος "Κοινότητας Αναζήτησης Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης"

Προσωπικό site: nkoumartzis.metafysiko.gr
Απάντηση με παράθεση