Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 02-02-08, 20:19
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-07-2006
Μηνύματα: 1.211
Προεπιλογή

Δείτε και την ανατριχιαστική συνέντευξη του Ααρόν Ρούσο στον Άλεξ Τζόουνς λίγο καιρό πριν ο πρώτος πεθάνει, συνέντευξη στην οποία αποκαλύπτει και την τρομαχτική εμπειρία του με τον Νίκολας Ροκφέλερ.

Για τους μη γνώστες ο Ααρόν Ρούσο ήταν γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός και είχε γυρίσει μερικά τρομερά ενδιαφέροντα από πολιτικής άποψης ντοκιμαντερ για το τι συμβαίνει στις ΗΠΑ σήμερα.

Περίληψη

Ο Νικ προσπάθησε να στρατολογήσει τον Ρούσο (είναι γνωστό το πως επιθυμεί η ελίτ να ελέγχει τα ΜΜΕ-χόλυγουντ) στην Λέσχη των Ροκφέλερ/διεθνών τραπεζικων (σιωνιστικών) καρτελ CFR (Συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων - μυστική εταιρεία- πολιτικό κλάμπ).. Επειδή ο Ρούσο μάχονταν σφοδρά την κυβέρνηση με τα ντοκιμαντέρ του, o Nικ του πρότεινε: αντί να μας μάχεσε πως θα σου φαίνονταν να ενταχθείς μαζί μας;
Με την είσοδο του στο CFR θα του έδινε μια ειδική κάρτα με τσιπ, ουσιαστικά ένα σούπερ-πάσο με την επίδειξη του οποίου θα απέφευγε οποιαδήποτε ενόχληση από τους εκπροσώπους του νόμου και της τάξης, για οποιαδήποτε περίπτωση, ακόμα και παράβαση του νόμου!!! Το CFR είναι κράτος εν κράτη στις ΗΠΑ, μια σκιώδης υπερκυβέρνηση η οποία αποτελείται από την ελίτ της ελίτ στις τράπεζες, βιομηχανίες, πολιτική και στρατο. Σταθερός μακροπρόθεσμος στόχος του η παγκοσμιοποίηση και η παγκόσμια κυβέρνηση, όπως την αποκαλούν κρυπτικά τα μέλη του "Νέα Παγκόσμια Τάξη".

Σε κάποια άλλο σημείο ο Νικ του αποκαλύπτει το ότι η δυναστεία Ροκφέλερ ήταν αυτή που χρηματοδότησε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με απώτερο σκοπό να αποδυνάμωσει και να διαλύσει την οικογένεια, και το παιδί να μεγαλώνει από την κούνια παραμένωντας αποκλειστικά ελεγχόμενο από το κράτος-κυβέρνηση. Επιπλέον μια ακόμα παραγωγική μονάδα θα έμπαινε στη μηχανή..

Σε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά σημεία της εμπειρίας του, ο Νικ του μίλησε λίγους μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου ότι θα συμβεί ένα "γεγονός" το οποίο θα δρούσε ως καταλύτης για την εισβολή στο Αφγανιστάν και τη διέλευση του αγωγού, και την εισβολή στο Ιράκ την κατάληψη τον πετρελαιοπηγών και το χτίσιμο μιας μόνιμης-γιγαντιαίας βάσης εκεί. Όλα αυτά 11 μήνες πριν από την 911.
Επίσης του ανάφερε ότι ένας από τους στόχους της Νέας Τάξης ήταν και ο αντιδραστικός Τσάβεζ τον οποίο και ήθελαν να βγάλουν από τη μέση..διότι κανείς δεν πρέπει να τους αντιστέκεται ούτε καν στο ελάχιστο..
Εδώ να θυμίσω και το έγγραφο PNAC των νεοσυντηριτικών "crazies" που έγραφε 1 χρόνο πριν την 11η Σεπτεμβρίου για ανάλογο "γεγονός" τύπου Περλ Χάρμπορ το οποίο κρίνονταν ως απαραίτητο για την επιτάχυνση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων σε εκείνη την γεωπολιτική φάση (2000). Συμπέρασμα: H ελιτ γνώριζε.

Αηδιασμένος με όλα αυτά ο Ρούσο ρώτησε στο Νικ που τελικά το πάνε, ποιο είναι το τελικό σχέδιο..;
Και η ανατριχιαστικά κυνική απάντηση του Νικ ήταν ότι ο τελικός σκοπός είναι να τσιπωθεί ο πληθυσμός και όποιος αντιδρά στο σύστημα απλά θα του σβήνουν το τσιπ! Τόσο απλά...

Βλέποντας την αγανάκτηση του Ρούσο ο Νικ του απάντησε ακόμα πιο κυνικά... αποκορύφωση της απαξίωσης και της αλαζονίας της ελιτ:

Παράθεση:
για ποιον τελικά νοιάζεσε; για τον κόσμο; o κόσμος είναι προορισμένος να διοικείται/ελέγχεται (από εμάς)
Να ενδιαφέρεσε μόνο για τον εαυτό σου και την οικογένεια σου!
Άραγε οι αποκαλύψεις Ρούσο οδηγήσαν στην επίσπευση του θάνατου του; Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα.

http://video.google.com/videoplay?do...53830426590918

Απάντηση με παράθεση