Μόλις πρίν λίγες μέρες (για την ακρίβεια στις 18-2-08) είχα γράψει ένα μύνημα στο κλειδωμένο πλέον thread ( Kλειδώματα θεμάτων και λογοκρισία στο μεταφυσικό) και με το υπ' αριθμόν post μου #26 τα ακόλουθα ...
Παράθεση:
Έχω την πεποίθηση πώς δέν θα έπρεπε κάν να γίνεται συζήτηση για το εν λόγο θέμα. Οι συντονιστές του forum κάνουν εκπληκτική δουλειά αναφορικά με την λογοκρισία και τα κλειδώματα των θεμάτων... Τί να φέρει κανείς σάν επιχείρημα ; Πόσες αντιπαραθέσεις που οι συντονιστές με υπομονή τις άφησαν να ξεσπάσουν με μερικές μόνο "παρατηρήσεις" ; Δέν ευθύνονται οι συντονιστές για το χάος που υπάρχει πολλές φορές εδώ... Είμαι πεποισμένος πώς κάνουν ότι καλύτερο μπορούν... Σε εμάς θα αναζητήσουμε ποτέ τις ευθύνες που μας αρμόζουν ; Προσωπικώς για 2 θέματα που μου κλειδώθηκαν υπήρξε απόλυτο δίκιο απο την συντονιστική ομάδα... Ίσως να εκνευρίστικα για το κλείδωμα...Ίσως να το βρήκα αναίτιο... Αλλά είχαν δίκιο εν τέλη... Δέν γίνεται να προχωρήσει ένα forum και να προοδεύσει με συνθήκες χάους και αναρχίας...Χρειάζεται ΚΑΙ η λογοκρισία..Αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και για το καλό του συνόλου και της ομαλής λειτουργίας και όχι απο προσωπικές πικρίες κάποιου εκ του συντονισμού που δέν νομίζω αυτό να συνέβη και πολλές φορές...
Ας είμαστε ακριβοδίκαιοι...Εμείς οι ίδιοι προκαλούμε μεγάλο πρόβλημα στο forum και όχι τόσο η συντονιστική ομάδα...και μετά γκρινιάζουμε και όλας ; Όταν υπάρχουν προσβλητικά μυνήματα, ύβρεις και συζητήσεις άνευ νοήματος τί να σου κάνει και η συντονιστική ομάδα μετά ; Μιά χαρά οδεύει το forum και με λίγη καλή θέληση εκ μέρους μας όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα....
Εάν δέν το έχουμε καταλάβει το forum μετράει 5.000 μέλη αυτή τη στιγμή που νοιάζονται και ψάχνουν για το μεταφυσικό και το απόκρυφο...Ειναι μακράν το κορυφαίο φορουμ συζητήσεων στην χώρα αυτή τη στιγμή....Ας φροντίσουμε να μείνει εκεί...
Μετά τιμής
Ιεροφάντης
|
Το είχα γράψει γιατί πραγματικά το πίστευα ακράδαντα.. Δέν είχα αντιληφθεί το παραμικρό τραγικό λάθος. Τουλάχιστον σε βαθμό για να με κάνει να αγανακτήσω. Ομολογώ πώς η χθεσινή μου ένταση ήταν πρός όλους κατευθυνόμενη. Δέν πιστεύω πώς τα προσωπικά του καθενός θα πρέπει να επηρεάζουν το φόρουμ και για αυτό τοποθετήθηκα με αρκετά καυστικό τρόπο.
Εύχομαι το χθεσινό να ήταν μόνο μιά σειρά απο παρεξηγήσεις και κακές συννενοήσεις... Το φόρουμ μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προχωράει...Ας δούμε το θετικό απο την κατάσταση εχθές..Όλοι έκαναν την αυτοκριτική τους, βγήκε η όποια πικρία του οποιουδήποτε στο φώς, ενδεχομένως και να λύθηκαν και παρεξηγήσεις παρασκηνιακά... Ένας τυφώνας μπορεί να τα παρασύρει όλα στο πέρασμα του αλλά μόλις φύγει αφήνει την ελπίδα της αναγέννησης και το δέσιμο μεταξύ των ανθρώπων...Και σίγουρα το χθεσινό δέν ήταν τυφώνας...για μερικά μποφόρ μιλάμε... Εύχομαι οι καπετάνέοι του πλοίου του μεταφυσικού να αντέχουν λίγα μποφόρ χεχεχε...
Αισιοδοξία πάνω απο όλα...