Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-08, 17:27
Spn l Optimus Ο χρήστης Spn l Optimus δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SecretAngel
Καλημέρα σας και καλώς σας βρίσκω ξανά. Εκτός απο αυτό με το ''τραπέζι'', έχω ακούσει και γι'αυτό που είναι με ένα ''ποτήρι'', μια παρέα πάνω από τρία άτομα που ακουμπούν όλοι το δάχτυλο τους επάνω,και δεν λένε τίποτα περίεργα λόγια, απλά να έρθει αυτό το πνεύμα που είναι πιο κοντά(!)....και εδώ μου δημιουργείται η απορία: Τόσο εύκολο είναι τέλος πάντων να μιλήσεις με ένα πνεύμα;;; Δεν έχω σκοπό να δοκιμάσω τίποτα παιδιά,παρόλο που είμαι περίεργη..προτιμώ να τα βλέπω εκ του ασφαλούς(απο ταινίες μονο) ...απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο να καλείς έναν νεκρό, σαν να παίζεις scrubble ας πούμε! Γι'αυτό και λέω μήπως κάποιος εδώ, έχει ανάλογη εμπειρία..για να ρίξει λιγο φως. Φίλε giorgo,επειδή είμαι καινούργια εδώ,δεν έχω ακόμη ψάξει τα πάντα μήπως και υπάρχει κάτι ανάλογο.Αν ναι,ας μου πει κάποιος να πάω να το διαβάσω. Σας ευχαριστώ παιδιά

Μακρια απο αυτα τα πραγματα δεν ειναι αστεια..μην πιστευεις στην λεγομενη λευκη μαγεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Μονο ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ μακρια απο αυτα τα πραγματα στο ξαναλεω δεν ειναι αστεια αν αναποδογυρισει το ποτηρι θα κλαιτε ολοι σας!!!