Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-08, 15:57
Το avatar του χρήστη Ermhs
Ermhs Ο χρήστης Ermhs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από calvinklein
Νομίζω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα..
θα σε μαλώσω λιγάκι στο μήνυμα σου..αλλα δεν ειρωνεύομαι καθόλου...Όμως οποιος το διάβαση και προσπαθήσει να καταλάβει τι του λες...eee..
δεν έχει ξεφύγει καθόλου το θέμα... το να λέει κάποιος ότι εξέλιξη, δεν λέγεται κάτι το οποιο ένας μπορεί να ισχυρίζεται γιατί έχει στην πλάτη του οργάνωσης...πχ μονο τα παιδιά του 83...είναι πολύ εγωιστικό όπως και το μήνυμα σου...Και εγώ ερωτώ ξανά..γιατί όχι τα παιδιά του 83 και όχι του 83 και μετέπειτα (δεν ερωτώ εσένα φυσικά)..τι είδους εξέλιξη είναι αυτή..."αγοράστε τα βιβλία μου"? (δεν είναι ερώτηση για εσένα.

Dεν χαρακτηρίζεσαι διαφορετικός και εξέλιξη κατά εμενα γιατί φαίνεσαι τρομερά εγωιστής και ... ahm..
πάμε στο επόμενο σκέλος του μηνύματος τώρα..

Παράθεση:
Θα παρακαλούσα τα παιδιά του Απριλιου 1983 να μοιραστούνε κάποιες εμπειρίες από τη ζωή τους..
Αυτοί που ισχυρίζονται μονο για τα παιδιά του 83 μιλάνε ακόμη και για σημάδια στο σώμα..καθώς και για Aura διαφορετική...ας κάναμε μια μελέτη σε αυτό το τομέα για αρχή...Συμφωνείς?

Παράθεση:
Εγώ σαν παιδί του Απριλιου 1983 είμαι πολύ ανήσυχο πνεύμα, και γενικότερα με κυνηγάει η τύχη και η επιτυχία σε όλους τους τομείς.Στα επαγγελματικά μου είμαι Διευθυντής Μαρκετινγκ σε μια πολύ γνωστή πολυεθνική, πάρα την μικρή μου ηλικία (Είμαι 24 χρονών) έχω φτάσει να παίρνω μισθό παραπάνω και από τους 2 γονείς μου μαζί...
Συγχαρητήρια...αλλα όπως λες την δουλειά την είχες πριν καν σπουδάσεις..ας είναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς...Μη μου πεις ότι ξεκίνησες από μια φτωχογειτονιά...

Παράθεση:
Από σπουδές έχω κάνει bachelor και MBA στη διοίκηση επιχ. σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο παράλληλα με τη δουλειά μου...
διάβασε παρατήρηση πιο πάνω..μπράβο μπράβο και εγώ όπως και ο καθένας έχει σπουδάσει...Συγχαρητήρια.

Παράθεση:
Στα προσωπικά μου γινόμουν πάντα το επίκεντρο και ήμουν αυτός που έδινε πάντα μια νότα χαράς και ευτυχίας σε κάθε άνθρωπο....
Δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτό...αλλα μήπως νιώθεις και θες να είσαι το επίκεντρο? θα σε συμβούλευα να κανεις και ένα ΙΜΡΌ test και να μας γράψεις τα αποτελέσματα (αν και απόρρητο...) αν είσαι διαφορετικός χαρακτήρας θα δείξει εκεί.

Παράθεση:
Όσον αφορά τον εαυτό μου προβλέπω το μέλλον και καταστάσεις, ψάχνομαι πάρα πολύ και βλέπω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα....
Μα συγγνώμη τώρα...όλα για τον εαυτό σου δεν ήταν? Εννοώ τα παραπάνω σχόλια...όσο για την υπεραίσθηση σου σεβαστή και δώσε μας κάποια σου εμπειρία...σεβαστή.

Παράθεση:
Αυτή την στιγμή κερδιζω σε μετοχές στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου παρά τη δύσκολη περίοδο και μένω σε ιδιόκτητο σπίτι στη φιλοθέη.....
Μπράβο Μπράβο...Μπράβο Μπράβο... Τι περιμένεις να σου πει κάποιος!! Πέρα στο να σε χαρακτηρίσει ως...

Παράθεση:
Δεν λέω ότι όλα αυτά εγίναν επειδή είμαι παιδί του 1983....αλλά τόση επιτυχία μαζεμένη δύσκολα τη βρίσκεις.....

Παράθεση:
Όλες μου οι επιλογές έγιναν ενστικτοδώς και σαν να με παρακινεί κάποια δύναμη.....
Καταλάθος να μπεις διευθυντής σε marketing εταιρία χωρίς καν πτυχίο? ahmmmm

και ποιος δεν έχει γίνει!!! εδώ στο καράβι μπαίνεις και έχουν πάγκο από φυλλάδια HAHAHA

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ermhs : 10-03-08 στις 16:10
Απάντηση με παράθεση