Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-08, 19:52
calvinklein Ο χρήστης calvinklein δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ermhs
θα σε μαλώσω λιγάκι στο μήνυμα σου..αλλα δεν ειρωνεύομαι καθόλου...Όμως οποιος το διάβαση και προσπαθήσει να καταλάβει τι του λες...eee..
δεν έχει ξεφύγει καθόλου το θέμα... το να λέει κάποιος ότι εξέλιξη, δεν λέγεται κάτι το οποιο ένας μπορεί να ισχυρίζεται γιατί έχει στην πλάτη του οργάνωσης...πχ μονο τα παιδιά του 83...είναι πολύ εγωιστικό όπως και το μήνυμα σου...Και εγώ ερωτώ ξανά..γιατί όχι τα παιδιά του 83 και όχι του 83 και μετέπειτα (δεν ερωτώ εσένα φυσικά)..τι είδους εξέλιξη είναι αυτή..."αγοράστε τα βιβλία μου"? (δεν είναι ερώτηση για εσένα.

Dεν χαρακτηρίζεσαι διαφορετικός και εξέλιξη κατά εμενα γιατί φαίνεσαι τρομερά εγωιστής και ... ahm..
πάμε στο επόμενο σκέλος του μηνύματος τώρα..

Αυτοί που ισχυρίζονται μονο για τα παιδιά του 83 μιλάνε ακόμη και για σημάδια στο σώμα..καθώς και για Aura διαφορετική...ας κάναμε μια μελέτη σε αυτό το τομέα για αρχή...Συμφωνείς?

Συγχαρητήρια...αλλα όπως λες την δουλειά την είχες πριν καν σπουδάσεις..ας είναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς...Μη μου πεις ότι ξεκίνησες από μια φτωχογειτονιά...

διάβασε παρατήρηση πιο πάνω..μπράβο μπράβο και εγώ όπως και ο καθένας έχει σπουδάσει...Συγχαρητήρια.

Δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτό...αλλα μήπως νιώθεις και θες να είσαι το επίκεντρο? θα σε συμβούλευα να κανεις και ένα ΙΜΡΌ test και να μας γράψεις τα αποτελέσματα (αν και απόρρητο...) αν είσαι διαφορετικός χαρακτήρας θα δείξει εκεί.

Μα συγγνώμη τώρα...όλα για τον εαυτό σου δεν ήταν? Εννοώ τα παραπάνω σχόλια...όσο για την υπεραίσθηση σου σεβαστή και δώσε μας κάποια σου εμπειρία...σεβαστή.

Μπράβο Μπράβο...Μπράβο Μπράβο... Τι περιμένεις να σου πει κάποιος!! Πέρα στο να σε χαρακτηρίσει ως...

Καταλάθος να μπεις διευθυντής σε marketing εταιρία χωρίς καν πτυχίο? ahmmmm

και ποιος δεν έχει γίνει!!! εδώ στο καράβι μπαίνεις και έχουν πάγκο από φυλλάδια HAHAHA

Δεν σε κατηγορώ καθόλου για αυτά που λές...έχεις σε όλα απόλυτο δίκιο.Απλά κατέθεσα κάποια πράγματα που μου έχουν τύχει και κάποια επιτεύματα που κατάφερα χωρίς καμία βοήθεια ή βυσμα, μιας και κατάγομαι από μικρομεσαία οικογένεια.

Δεν νομίζω ότι ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία ανθρώπων,απλά μου τύχαν πολλά και έχω το σημάδι στο σώμα μου.

Δεν θέλω να κερδίσω κάτι από εδω μέσα,ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα.....

Καλή επιτυχία σε όλους
Απάντηση με παράθεση