Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-03-08, 11:37
Knight_Of_Creation Ο χρήστης Knight_Of_Creation δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Τα επίμαχα παιδιά του 83....

Ξεκίνησε ώς ζήτημα απο τον κύριο Φουράκη....

Του οποίου οι ιδέες κατά πάσα πιθανότητα όπως δείχνουν τα γεγονότα είναι κινούμενες εχθρικά πρός τον Ελληνισμόν...

Όλα τα παιδιά του Απριλίου του 83 που έχω γνωρίσει όντως έχουν επιτυχία απρόσμενη και απίστευτη αναφορικά με τα επαγγελματικά τους και εν γένη σε ότι έχει σχέση με την Επαγγελματική τους σταδιοδρομία...Σε ότι έχει σχέση με το Χρήμα με λίγα λόγια... Και ψυχικώς έχω παρατηρήσει έντονες δυνατότητες..Απο άποψη πνεύματος όμως, απο άποψη αρχών και αξιών και απο άποψη κατανόησης υψηλών νοημάτων και φιλοσοφικής προσεγκίσεως της ζωής και του ποιά είναι η πραγματική της αξία - νόημα με βάζει σε σκέψεις περί του ποιάς δύναμης τα συμφέροντα θα εξυπηρετήσει αυτή η περιβόητη γενιά...Σαφώς και γνωρίζω ελάχιστα άτομα αυτής της γεννιάς ώς τώρα...(10 στον αριθμό). Αλλά απο αυτό το μικρό δείγμα που έχω γνωρίσει είμαι βαθύτατα απογοητευμένος...

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ώς κύριο οδηγό της το Χρήμα....Ώς ύψιστο θεό της...

Το χρήμα δέν είναι τίποτα παραπάνω απο χαρτιά που τους δίνουν αξία οι άνθρωποι αφελώς και βλακωδώς...

Όποιος έχει έπαρση για τα χρήματα που αποκομίζει...Για τις όποιες "υλικές" γνώσεις τις οποίες έχει... Και το πώς θα εκμεταλεύεται τον συνάνθρωπο του...

Οι σπουδές του CalvinKlein και ο τρόπος που καυχάτε είναι του λόγου του αληθές....

Τρόπος ζωής εκ διαμέτρου αντίθετος πρός το γνήσιον Ελλήνων Ζήν...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Knight_Of_Creation : 20-03-08 στις 11:38
Απάντηση με παράθεση