Παράθεση:
Δεν είμαι εγώ αυτός που:
α) Την μία χρονιά βγάζει βιβλίο για την Σελήνη, γεμάτο με ανακρίβειες και νομίζει ότι ανακάλυψε (χάρη σε ένα πρόγραμμα ευρέως διαδεδομένο) κρατήρες που κανείς άλλος δεν έχει δει και γράφει ότι τα πάντα τα έκαναν εξωγήινοι...
β) Την άλλη χρονιά βγάζει βιβλίο για το άστρο της γέννεσης και απαντά σε... θεολογικές ερωτήσεις...
γ) Την τρίτη χρονιά το παίζει αρχαιολόγος, γράφει βιβλίο με βάση τα ορφικά κείμενα και ανακαλύπτει την Τροία!!!!!!
|
Φυσικά δεν θα μπορούσες
ποτέ να είσαι αυτός γιατί εσύ είσαι μόνο αυτό:
http://www.esoterica.gr/forums/topic...&TOPIC_ID=8560
Αν και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι παρ΄όλες τις προκλήσεις σου δεν θα σου απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο, τελικά το έκανα. Το 4 μ.Χ. που επίτηδες έγραψες ότι πέθανε ο Ηρώδης εγώ το επισήμανα στο Μιχάλη και του είπα να το κάνει 4 π.χ.
Όσον αφορά τα βιβλία μου.Ναι είτε το θέλεις είτε όχι ασχολούμαι με εντελώς διαφορετικά θέματα γιατί απλά είμαι ερευνητής χωρίς αποκλεισμούς. Το ότι υπήρξε ο Χριστός δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε η Τροία.
Και φυσικά όχι μόνο τα βιβλία μου, αλλά και τα άρθρα μου -που απ' ότι φαίνεται έχεις διαβάσει -έχουν τύχει ευρείας αποδοχής. Το ότι εσύ δεν τα αποδέχεσαι, ουδόλως με απασχολεί. Εξ' άλλου είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στο κόσμο που έχεις δικαίωμα , μετά τις αθλιότητές που έχεις πει εναντίον μου, να με κρίνεις.Ο Κώδικας Άστρο του Ιησού είναι ήδη το Νο 1 bestseller των εκδόσεων Γεωργιάδη. Μάλιστα μου έχει ζητηθεί περίληψη 10000 λέξεων για να παρουσιαστεί σε προσεχές αστρονομικό συνέδριο. Είτε λοιπόν το θέλεις είτε όχι είμαι αυτός που σε παγκόσμια πρώτη βρήκα όχι μόνο ποιό ήταν το άστρο της Βηθλεέμ, αλλά και πότε γεννήθηκε και πέθανε ο Χριστός. Το βιβλίο μου Ορφέας και Αργοναυτική εκστρατεία θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Αρχέτυπο αρχές του 2009 και θα ανατρέψει πολλά από την θεωρούμενη μέχρι σήμερα μυθολογία. Στο επόμενο Mystery στο κεντρικό θέμα θα υπάρχει αφιέρωμα στη μελέτη μου αυτή. Εγώ απαντάω με χιλιάδες ώρες από την προσωπική μου ζωή που αφιερώνω στην έρευνα, και εσύ απαντάς με χυδαιότητες.Σε παραδίνω λοιπόν στην κρίση των μελών του μεταφυσικού.
ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ
ΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΝ είναι το σωστό.Έτσι για να μην ψάχνεις σε λεξικά.