Ο Μαύρος Πύργος.. το ''Άντρο'' όλων των δαιμονικών στοιχείων.. Έχω ακούσει ιστορίες για ένα μέρος που έχει ονομαστεί κατά καιρούς Mαυρος Πύργος, Niger Turris για τους Λατίνους και πολλά αλλά ακόμα, με πιο πρόσφατο, αλλά παρμένο από αρχαίες γραφές : Ζ'Ha'Dum ( γνωστό το όνομα από τη σειρά Babylon 5, διαφορετική ιδιότητα όμως εκεί, ως πλανήτης ).
Αλήθεια η ψέματα, είναι λίγο δύσκολο κάνεις να ξέρει, λένε πως λειτουργεί ως φάρος ανάμεσα σε διαστάσεις για τα σκοτεινά όντα που επιθυμούν να περάσουν από εκεί. Η συγκέντρωση μαύρης μαγείας εκεί είναι φυσικά τεράστια. Άλλοι λένε πως εκεί βρίσκεται ο ''τάφος'' ενός μεγάλου δαίμονα πολεμιστή που περιμένει να ξυπνήσει.. Άλλοι λένε πως έχουν πάει εκεί μέσω αστρικής προβολής κ.ο.κ.
Ποιος λοιπόν μπορεί να ξέρει, κάνεις, μπορείς να πιστέψεις κάποιον που λέει ότι πήγε άμα δεν το έχεις δει εσύ ο ίδιος, εγώ προσωπικά όχι. Είναι και λίγο δύσκολο να βρεθείς εκεί, η να βρεις και αξιόπιστες αποδείξεις..
Όπως είπα αλήθεια η ψέματα, δεν μπορεί κάνεις να ξέρει, αυτά που λέω είναι αυτά που έχω ακούσει, και έχω διαβάσει ( ως αποσπάσματα ) από διάφορα βιβλία, προσωπικές γνώμες που μπορεί να είναι λάθος!. Φυσικά μπορεί να είναι λάθος, αλλά είναι ένα θέμα που δεν έχω ψάξει γιατί το παρομοιάζω σαν να ψάχνεις ψήλο στα άχυρα, σχεδόν αδύνατο..
Αλλά πες μας και εσύ κάτι γι' αυτό..