Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-05-08, 14:53
Το avatar του χρήστη maiza
maiza Ο χρήστης maiza δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Hellas / Peloponnese
Exclamation Εγω εσας πιστευω & ακουω, αλλα για δειτε & αυτο...

Λοιπον, χθες αναζητησα μετα απο 6 σχεδον χρονια να μαθω τι ειναι ολα αυτα -εαν μπορω βεβαια- και ειδα το φορυμ σας.. οπως ειδατε λοιπον σας ανεφερα μολις χθες πολυ αργα το βραδυ τι μου εχει συμβει.. πολυ πολυ περιεκτικα.... θελω να προσθεσω πως εχω φιαξει τη ζωη μου παλι, εχω δηλ. μια σχεση 6,5 ετων με πολυ πολυ αγαπη μα και με πολλα προβληματα απο την βορεια οικογενεια..(εμεις ειμαστε οι νοτιοι..)λογω διαφορας ηλικιας... εγω, μιας και δεν ειμαι ατομο που ανκατευομαι στις ζωες των γυρω μου...δε δινω βαση σε τιποτα... κοιταζω μονο το σπιτι μου που τριζει...απαντωντας λοιπον στην witch
(συναδερφο)...εχω να πω... πως τροχαιο με το αμαξι μου ειχε ενας υπαλληλος που ειχα σε ενα μαγαζι πιο παλια... και το αμαξι μου διαλυθηκε εντελως.. δοξα το Θεο αυτος ειχε λιγες γραντζουνιες....δε θυμαται τιποτα.... το μαγαζι μου δε, εκλεισε στον 1,5 χρονο...εγω λεω πως εγω εφταιξα.. μα δεν ειναι ετσι...
επισης ενω ειμαι πλου καλη στη δουλεια μου και ολα πανε στην αρχη τΕΛΕΙΑ! μετα κατι συμβαινει φοβερο! και ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... 4 ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ... ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ....ΚΑΤΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ????? ο αντρας της αδερφης μου με πηρε τηλεφωνο τρελαμενος και μου ζητησε να τρεξω στο κτημα που ηταν...ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ... ENA ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ξαναλεω....ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... ΕΕΕ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???? ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙς 5.30 ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣΕΙ.... ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ Nh04 & aspirin...,(ασε γιατι οι ασπιρινες δε με πιανουν εδω και χρονια..)ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΟ...γιατι θελω να σε πιστεψω πολυ.........& ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
τη ριχνουν μεσα στη φωτια και χανεται... στο χρονο..."""

""Τη λεγαν μαγισσα....""

[B]angel-girl

We give our love to the CHILDREN worldwide...
[/B]
Απάντηση με παράθεση