Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-05-08, 03:14
sentrina Ο χρήστης sentrina δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

καλησπερα

ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που έπεσε στην αντίληψή μου εντελός τυχαία

επειδή οι σελίδες του θέματος ήταν πολλές διαβασα μονο την αρχή όμος παρόλο που δεν ειμαι πλήρος γνώστης του θέματος κατάλαβα λίγο πολυ περι τινος πρόκητε

δεν θα πω τι εινα σωστο και τι λάθος γιατι ίσος όλα μαζί να σχηματίζουν το πάζλ που αναζητάμε αρκει να το ποθετίσουμε σωστά τα κομάτια

υπόθικε ότι ειναι προπαγάνδα εβραική για να προοθίσουν μια νέα γενιά ανθώπων με αναπτηγμενη νοιμοσίνη
δεν ξέρω κατα πόσο εινα αλληθινό όμος μου ήλθε ξαφνικά μια ερώτιση πριν απο χ χρόνια οι γερμανοι δεν προσπάθησαν να προβάλουν την άρηα φιλή σαν κατι ξεχωριστω αλληθεια τι έγηνε με αυτο το θέμα τοτε μηπος στον αντίποδα αυτο προσπαθουν να προοθήσουν με τα ιντιγκο παιδιά; ερωτιση προς απάντιση κάνω

όμος άν ειναι αλλήθεια τότε ένα άλλο ερώτημα προκήπτει σχετικα με τα ψυχικά χαρίσματα που ίσος μπορει να έχουν αυτα τα παιδιά
και γιατί μόνο παιδιά που έχουν γεννιθει στην δεκαετία του 83 και μετα

εγώ πχ που έχω γεννηθεί πολυ ποιο πρίν και νιώθω ότι παντα ξέρω τα πάντα δεν χριάζετε να παρω συμβουλή απο κανέναν για να κάνω κάτι έχω μεγαλοψυχία ειμαι εβέσθιτο άτομο όμος εμπασι περιπτώση ειμαι παιδί ιντίγκο; νιοθω ότι έχω διέσθιση για κάποια πράγματα όμος δεν έχω αξιοποιήσει όλα αυτα για κάποιο όφελος απλός υπάρχουν μόνο για μένα και τίποτα αλλο

δεν ξέρω τι ειναι αλλήθηα και τι ψέμα όμος αυτο που καταλαβένω ειναι ότι απο μόνιμας δεν΄κάνυμε κάτι να καλητερέψουν κάποια πράγματα μην περιμένετε το μάνα εξ ουρανου να σας σώσει
ο κάθε ενας ας μάθει να αγαπάει πρωτα και πάνω απολα τον εαυτό του για να αγαπήσει και τους άλλους και μετά να μπορέσει να βοηθησει να σωθει αυτος ο κόσμος διαφορετικά στα ίδια και στα ίδια θα στρηφογυρίζουμε και πάλυ κανένα αποτέλεσμα δε θα έχουμε

εσεις που εισασε όλοι φιλοσοφιμένοι και λέτε ποτε για το ένα και ποτε για το άλλο άν κάποιος απο εδω μέσα σας ζητουσε την βοηθηά σας θα το κάνατε ή απλός έτσι για να λέμε διάφορα
για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους στην θεωρία περνετε άριστα με τόνο ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ στην πράξη τι κάνετε;

όσο για το τι κάνουν οι αμερικάνοι οι μεν ή οι δε αυτο δεν έχει σιμασία την δουλιά τους κάνουν που λέει ο λόγος όλοι εσει θελω νά μάθω στον αντίποδα τι κάνετε για να αλλάξετε αυτα που δεν σας αρέσουν όχι να λέτε πράγματα επι του ασφαλους κατηρορόντας μόνο αλλα και έργα και άν ειναι κι εγω μαζι σας για να βοηθήσω

( θα ήθελα να πω επιπροσθέτος ότι δεν απευθινωμε σιγκερκριμένα σε κάποιον αλλα μηλάω γενικά σε όλλους που ασχολουντε με όλα αυτα και εινα ιδημονες ακόμα και εκτώς φόρουμ εγώ απλός απορίες έχω και θελω απαντίσεις τίποτε άλλο δεν κατηγωρώ κανέναν για κατι εξάλου δεν σας ξέρω για να έχω κάτι μαζί σας )

''το ένα χερι νύβει τ' αλλο και τα δυό το πρόσωπο''

ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση