Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Old cave-dinosaur
Είδατε τελικά πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι οι διάφοροι Λιακοπουλοαπατεώνες (..μεγάλη του τιμή: ορίσθηκε γενάρχης νέου υποείδους !).
Κάμποσα παιδάκια (όχι απαραίτητα στην ηλικία..  ), πιστεύουν ΤΟΝ αχταρμά, ότι "...ο Χίτλερ ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος ( προσοχή: τίποτα άλλο !), ότι οι Γερμανοί είχαν και έχουν βάση στην Ανταρκτική, που την υπερασπίζονται με ιπτάμενους δίσκους "  και, εκατοντάδες άλλα -έχω χάσει τελείως το νόημα, στο πώς (!!!) να τα χαρακτηρίσω-  .
Τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί, σ' ένα κυκεώνα -απο και για αγράμματους-.
Όλα, ατάκτως εριμμένα, μετά απο "μελέτη" δήθεν [I]αρχαιοελληνικο-Αλεξανδρινο-Γ΄Ραϊχ (και κανενός Παϊσιου, περίσσεμα) μπαρουφολογιών !
Κάθε έννοια της ιστορίας και προϊστορίας έχει χάσει το νόημά της.
Α Ι Δ Ω Σ, Αργείοι, και μη !!
|
Φιλε Δεινοσαυρε,
Αν και το θεμα για την ηλικια μας το τρεχει ο Lux αλλου, θα σου απαντησω και εγω, οχι
πλαγιως αλλα
ευθεως οτι:
α)ηλικιακα ειμαι
παιδι
β)τουλαχιστον απο τον κυκλο μου δεν θεωρουμαι
παιδι
γ)ΔΕΝ υποστηριξα οτι ο Χιτλερ ειχε βαση στην Ανταρκτικη, αλλα ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΜ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.
δ)αν δεν μπορεις να παρακολουθησεις τη συζητηση, εσυ, και ολοι οι υπολοιποι
ερευνητες, τοτε καλο θα ειναι να μην ποσταρετε τουλαχιστον. Δεχομαι κριτικη απο οποιονδηποτε, αρκει να επιχειρηματολογει(αλλα τι λεω, δεν σας το εμαθε η μαμα σας αυτο...)